USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі студенти - у формі серця. Флешмоб

14 Лютого 2014 12:40
Луцькі студенти влаштували флешмоб до Дня святого Валентина. Півсотні спудеїв, з повітряними кульками, об’єдналися в одне велике серце, в якому, під вальс Мендельсона, закружляли у танці.

«Усім студентам дуже сподобалася ідея, адже нас забрали з пар. А якщо серйозно, то День святого Валентина – це молодіжне свято. Ми вирішили таким методом усіх привітати, щоб кожен ніс у своєму серці любов впродовж усього життя, бо це прекрасне почуття, з яким можна творити дива», - розповіла другокурсниця Лідія Туревич. Саме вона зі своєю подружкою Христиною Назар і згуртували студентів психологічного факультету Східноєвропейського національного університетут імені Лесі Українки, щоб поділитися радістю любові з ближніми.

Допомагали організувати флешмоб працівники культурно-просвітницького відділу бібліотеки СНУ. «Це вже ми організували третій флешмоб. Такі заходи – гарна нагода згуртувати дітей, зробити щось спільне. Це нова форма роботи з молоддю, й вона дає результати, бо в їх очах горять вогники радості, якими будуть ділитися зі своїми близькими. Ми так виховуємо молодь, показуємо їм, що разом – ми сила», - прокоментувала завідувач відділу Леся Млинар.

Після флешмобу всім присутнім роздавали валентинки й цукерки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus