USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Створено карту для кращого вибору первинної нерухомості*

19 Червня 2017 15:05
Вибрати житло в новобудові стало простіше. Для цього створили інтерактивну карту, на яку нанесені всі об’єкти первинної нерухомості від забудовників.

Вибрати новобудову, в якій буде комфортно жити багато років, непросто. Більшість потенційних покупців нерухомості, перш за все, звертають увагу на характеристики будинку: за якою технологією він збудований, скільки має поверхів, є підземний паркінг чи ні, чи гарний вид з вікна тощо. Хоча важливу роль відіграє ще й розташування житлового об’єкту.

Плануючи придбати житло, усі новобудови від ЛУН.ua вдасться знайти на одній сторінці – з картою міста. Для чого вона була створена і які функції має?

Вибираємо нове житло на карті міста

Є кілька варіантів використання карти тими, хто прийняв рішення купити нерухомість. Якщо вибрано вже кілька будинків у місті, можна відкрити сторінку з картою на ЛУН.ua, ввести в рядок пошуку назву житлового комплексу й наглядно оцінити, наскільки зручно він розташований.

Варто звернути увагу, чи є біля нього:

- великі транспортні артерії;

- зупинки громадського транспорту;

- зелені зони й водойми;

- освітні заклади;

- магазини, ТЦ;

- заклади харчування тощо.

Також можна оцінити віддаленість від центру міста. А знаючи розміщення комплексу, можна навіть прикинути, куди будуть виходити вікна майбутнього помешкання.

Трішки складніше тим, хто тільки розпочав пошук нерухомості й ще не вподобав жодного об’єкту. Для початку варто визначитися з районом проживання. Карта ЛУН.юа має фільтр по адміністративним округам і мікрорайонам. Наприклад, якщо подобається певний район, треба ввести його назву в рядку пошуку – фільтр покаже пропозиції лише по цьому масиву. Далі вже можна більш детально вивчати кожен житловий комплекс.

Усі новобудови на карті мають відмітки. Натиснувши на одну з них, можна прочитати коротку інформацію про комплекс. Якщо ж він вас зацікавив, тоді треба перейти на сторінку, присвячену проекту, де є повна інформація про нього, а також посилання на офіційний сайт забудовника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus