USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд над волинським бійцем: свідки розповіли про безлад в частині

22 Листопада 2016 16:45
У справі Олександра Хваса з’явився свідок, який не підтвердив факт вчинення бійцем СЗЧ. Суд відбувся 22 листопада у Володимирі-Волинському. Про це інформує в мережі адвокат Василь Нагорний.

"Сьогодні з’явився свідок обвинувачення офіцер 14 бригади, який до його честі не став брехати, а по суті не підтвердив факт вчинення Хвасом СЗЧ в 2014 році. Допитали ще двох свідків захисту: які підтвердили, що Хвас в частині був, як був там і безлад в 2014р. Чого вартують тільки покази бійців, які стверджують, що в частину прибували за телефонним дзвінком, що в наряди ходили з «чужою», не закріпленою за ними зброєю, а рапорти підписували в офіцера вдома.

Було б смішно, якби через цей безлад не судили Сашу, який зарекомендував себе на сході з найкращого боку, що й підтвердив сьогодні свідок-офіцер. Крім того, один зі свідків заявив, що коли він лежав у госпіталі, то його внесли в спики СЗЧ, як і Хваса, і це зробив той же командир. Прийшла й чергова відповідь на запит суду по документах 51 ОМБр приблизно такого змісту, як і попередня: «Документи знищені або в архіві»", - йдеться у дописі правозахисника.

Зі слів адвоката, наступне засідання відбудеться 30.11 об 11 годині. "Хто ще має бажання підтримати, дати свідчення – зголошуйтесь. На цій справі пишеться історія 51 бригади, то не стійте осторонь, ті по кому вже закриті справи", - звернувся Василь Нагорний до небайдужих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
продажний адвокат Показати IP 22 Листопада 2016 19:06
а ти був в тій частині і бачив і чи був в парках бойових машин.Історія розформованої за позор 51омбр закінчилась 30 листопада 2014 року про яку історію ви кажете..
якщо Показати IP 22 Листопада 2016 19:14
хвас був у частині нехай скаже де був бокс з технікою і що ми там робили і яка техніка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus