USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Судитимуть лучанина, який п’яним скоїв смертельну ДТП

6 Грудня 2017 17:19
До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 56-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Надвечір 2 вересня 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (вміст алкоголю в крові становив 2,91 проміле) за кермом автомобіля марки «Фольксваген-Транспортер», який стояв у дворі будинку на вулиці Львівській у Луцьку, чоловік раптово почав рух, не переконавшись, що задні двері авто зачинені.

Через незачинені двері 77-річна пасажирка автомобіля випала з салону й отримала тілесні ушкодження, внаслідок яких померла.

Нині водія, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus