USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Сусідські розбірки у Луцьку. ВІДЕО

23 Жовтня 2013 15:25
Подвір’я стало місцем для сушіння одягу. Це заважає зайти у двір, - скаржиться лучанка Ілона Стельмащук.
Вигляд заднього двору двоповерхового будинку - жахаючий. Усюди на дротах сушиться одяг, бігають коти та пасуться кози. Мешканка будинку Ілона каже, що така проблема актуальна вже 3 роки – після того як сусідка зробила прибудову, знищивши пішохідну доріжку та заїзд.
Минулого літа син пані Ілони потрапив у лікарню у важкому стані. А все через те, каже, що швидка не змогла під’їхати до її квартири. Знайомі на руках виносили хлопця до дороги, де чекала швидка. Саме тому жінка вирішила звернутися в міську раду, щоб примусили зробити заїзд, однак звідти надійшла лише відписка.
Добудова сусідки, що перегородила заїзд також не зовсім законна, бо «Луцькводоканал» не давав їй свого дозволу, - йдеться в повідомленні Комунального патруля. Сусідка Галина Осіпова, своєю чергою, прокоментувала, що це питання повинне вирішуватися міською радою.
Своєї вини вона не бачить, адже, каже, повісила дроти по всьому периметру подвір’я через автомобілі, які постійно їздили до її сусідки Ілони Стельмащук ремонтуватися.
Остання ж написала заяву у прокуратуру – чекає відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus