USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Син Каддафі, про смерть якого повідомляли, живий

29 Березня 2011 13:07
Один із синів лівійського лідера Муаммара КаддафіХаміс – про загибель якого повідомляла низка ЗМІ, у ніч на вівторок, 29 березня, з’явився в ефірі лівійського державного телебачення.

Про це пише ЗІК із посиланням на Українські новини.

На кадрах, показаних в ефірі лівійського ТБ, чоловік у військовій формі, «схожий на Хаміса Каддафі», вітає прихильників з кузова військової вантажівки, що їде по території військової бази Баб аль-Азізія в Тріполі. На території цієї бази перебуває резиденція Каддафі, повідомляють «Українські новини»

Про загибель Хаміса Каддафі, якого називають командиром 32-ї бригади спеціального призначення, 21 березня повідомило італійське інформагентство AGI з посиланням на алжирську газету, яка посилалася, у свою чергу, на сайт лівійських опозиціонерів.

Син Каддафі, йшлося в переданому AGI повідомленні, помер 19 березня від ран, отриманих після того, як поряд з ним впав і загорівся літак повстанців. Влада Лівії, до якої по коментар звернулося агентство AGI, повідомлення про загибель Хаміса Каддафі категорично спростувала.

Нагадаємо, всього у Муаммара Каддафі семеро синів і одна донька. Найбільшу популярність після початку подій в Лівії за межами країни отримав другий за старшинством син Каддафі – Сейф аль-Іслам, який неодноразово з’являвся в ефірі державного телебачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus