USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сина Саакашвілі затримали в аеропорту «Бориспіль»

10 Листопада 2017 20:51
Лідер партії "Рух нових сил", екс-голова Одеської обладміністрації та екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі повідомив, що його 11-річного сина та особу, яка його супроводжувала, затримали в аеропорту "Бориспіль", повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Дві години тому в аеропорту "Бориспіль" затримали мого 11-річного сина та співробітника грузинської служби державної охорони, який супроводжував його. Працівник служби, який супроводжує мого сина, котрий летить до мене, перебуває в офіційному відрядженні", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Він зазначив, що в його сина та особи, яка його супроводжувала, всі документи в порядку, але «дві години їх тримають в окремій кімнаті без пояснення причин".

"Їду в аеропорт з'ясовувати, що відбувається", - написав Саакашвілі.

Приїхавши в аеропорт Саакашвілі розповів, що його сина відправили назад в літак, а охоронця скрутили шість чоловік і повели.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 10 Листопада 2017 21:17
Вже повернули https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil, но сам факт...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus