USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Табачник не бачить проблем у вступній кампанії

6 Липня 2011 15:44
Вступна кампанія проходить організовано та без черг.
Про це сказав під час брифінгу у Кабміні міністр освіти Дмитро Табачник, - інформує ЗІК із посиланням на прес-службу МОН.
За його словами, 42 тисячі заявок від вступників уже занесені до бази даних «Електронного вступу 2011», із них 12 тисяч подано самими абітурієнтами, інші – внесли члени приймальних комісій.
Він зазначив, що найбільше заяв через «Електронний вступ 2011» подано до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» та до Національного медичного університету імені Олександра Богомольця.
Вступну кампанію супроводжують консультативні телефони, а також працює оперативний штаб та приймальня громадян.
Міністр звернув увагу на той факт, що 4 липня 2011 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії та хімії з’явилися на персональних сторінках учасників цього тестування.
«Відтепер потенційні абітурієнти мають всі свої персональні дані на своїх сторінках», – додав Табачник.
За попередніми даними Українського центру оцінювання якості освіти, зазначив міністр, у цьому році успішне тестування пройшло 2,3 тисячі осіб, і вони можуть взяти участь у конкурсних відборах вищих навчальних закладів.
Він нагадав, що для проходження тестування зареєструвалося 250 тисяч осіб, з яких 11% не з’явилося і близько 9% не зуміло набрати навіть 124 бали.
Як наголосив Дмитро Табачник, у поточному році прийом документів у вищих навчальних закладах ведеться 31 день і завершується 31 липня, а у мистецьких і творчих вищих навчальних закладах – 17 липня.
Списки рекомендованих до зарахування будуть оприлюднені 1, 6 та 8 серпня.
Зарахування на навчання за кошти державного бюджету в усіх вищих навчальних закладах відбудеться до кінця дня 10 серпня, після чого почнеться зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб, яке завершиться до 25 серпня поточного року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бульба Показати IP 6 Липня 2011 23:20
Табачник хочет ввести "паспорт ученика". Теперь вся информация о вас будет известна ЮВЕНАЛЬШИКАМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus