USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Таврія-Сімферополь» – «Волинь»: перед грою

22 Серпня 2018 12:36
Торік Кубок України для ФК «Волинь» стартував і одразу фінішував з розгромної поразки від ФК «Львів» (0:3). Утім, цього року амбіції «Волині» простягаються набагато вище, а мрії уболівальників торкаються нереальних досягнень сезон 2009-2010, коли «Хрестоносці» у ранзі колективу Першої ліги сягнули кубкового півфіналу.

Тоді суперниками «Волині» на стадіоні «Авангард» стали майбутні переможці турніру із сімферопольської «Таврії», інформує клубна прес-служба лучан.

Матч «Таврія-Сімферополь» – «Волинь» відбудеться 22 серпня о 17.00 годині у місті Берислав на стадіоні «Машинобудівник».

Нині «хрестоносці» починають кубковий сезон із правонаступником тієї команди – «Таврією-Сімферополь», яка тимчасово змушена базуватися у Бериславі Херсонської області. Команда-суперниця нині декларує наміри щодо потрапляння до Першої ліги, а у своїй групі Другої ліги є однією з двох команд, яка цього сезону йде без поразок.

Теоретично, звичайно ж, за рахунок класу гравців «Волинь» просто повинна брати своє. Утім, «кусючі» суперники з Другої ліги уже не раз робили сюрпризи на кубковому фронті, тож нашим футболістам, які екстрено відновлювалися до звітного поєдинку після п’ятої поспіль перемоги на старті сезону над «Сумами» (3:0), потрібно буде добряче постаратися для підсумкового успіху.

VERSUS

Не дивина – проти першого чемпіона України наша «хрестоносців» дещо «кульгає». Звичайно ж, перші спогади приходять на думку уболівальника з вищезгаданового кубкового півфіналу, коли у напруженій боротьбі тоді ще першолігова «Волинь» поступилася «Таврії» – 1:2, а також той факт, що саме сімферопольська команда далекого 2006-го року в останньому матчі сезону, по суті, «опустила» нашу команду до Першої ліги. Цікаво також, що команди в історії аж чотири рази перетиналися у Кубках УРСР та України – тричі гору брали саме наші майбутні суперники…

«Волинь» проти «Таврії-Сімферополь»: 38 матчів, 10 перемог, 9 нічиїх, 19 поразок, різниця голів 27:56

Вдома: 21 матч, 7 перемог, 5 нічиїх, 9 поразок, різниця голів 18:25

В гостях: 17 матчів, 3 перемоги, 4 нічиї, 10 поразок, різниця голів 9:31

В українських змаганнях: 26 матчів, 8 перемог, 7 нічиїх, 11 поразок, різниця голів 19:35

Вдома: 14 матчів, 6 перемог, 4 нічиї, 4 поразки, різниця голів 13:14

В гостях: 12 матчів, 2 перемоги, 3 нічиї, 7 поразок, різниця голів 6:21

АРБІТРИ

Гру в якості головного судді обслуговуватиме Дмитро Панчишин з Харкова. Торік він уже виводив «Волинь» на два гостьові матчі Першої ліги: у одному з них «Волинь» зіграла унічию проти «Миколаєва» (1:1), а в іншому – поступилася «Жемчужині» (3:4). Допомагатимуть головному арбітру асистенти – Сергій Наскалов (Мукачево) та Андрій Лібстер (Луганськ). Резервний арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка). Спостерігач арбітражу – Анатолій Жосан (Херсон).

СЛОВА

Андрій Тлумак, головний тренер ФК «Волинь»: «Ми завжди думаємо тільки про майбутній матч. «Суми» ми виграли, і тепер готуємося лише до «Таврії». Щодо відновлення – справа навіть не у вихідних, а у правильній реабілітації. З першої хвилини після завершення попереднього матчу футболісти проходять реабілітацію, тому ми сподіваємося, що усе буде добре».

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Таврія-Сімферополь»

Рік заснування – 1958

Кольори клубу – синьо-білі

Офіційний сайт клубу - http://tavriya.com.ua/

Головний тренер: Сергій Шевченко

Поточна позиція у групі «Б» чемпіонату Другої ліги: 4 (5 матчів, 1 перемога, 4 нічиї, різниця голів 7:6, 7 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus