USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Таємниці Олицького замку: підземні ходи та містика

6 Серпня 2015 18:00
Аби відчути дух історії, прогулятися князівським парком, побачити бастіони та підземні ходи, пройтися містичними стежками закинутого кладовища в Олицький замок приїздять туристи з усієї України. Про тамниці, які приховує містечко і старовинні мури замку - у матеріалі наших колег з Громадського.Волинь.

Містечко Олика, багате на культурні пам’ятки та оповите легендами і таємницями. Мури тутешнього замку ховають не тільки пам’ять про князів. Оличани вірять, що тут є привиди. Кажуть, що коли гуляєш територією замку, виникає відчуття, ніби за тобою хтось дивиться.

Старий костел вражає своєю красою, а колишнє приміщення НКВС вже майже півстоліття залишається без власника.

Мешканка містечка Олександра Ватащук, наш гід, проводить пізнавальну екскурсію, розповідає багато цікавих історій, ділиться таємницями та легендами і вірить, що українці не забудуть про місцеві визначні пам’ятки архітектури та історії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 6 Серпня 2015 22:30
Дійсно - останній подих гисторії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus