USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телеканал NewsOne звільнив ведучу за критику Порошенка

26 Грудня 2017 20:54
Ведучу телеканалу NewsOne Надію Сасс звільнили з роботи за "непрофесіоналізм".

Про це вона сама повідомила на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Обозреватель.

"Вчора (22 грудня) після обіду, за день до свого чергового ефіру, дізналася від власника каналу Євгена Мураєва і головного редактора Роксолани Завінської, що канал припиняє зі мною співпрацю. Офіційна версія - за порушення професійних стандартів і особиста думка про керівництво країни в ефірі", - наголосила вона.

Зазначається, що мова йде про висловлення Сасс в ефірі після виступу президента Петра Порошенка на презентації "Книги добра" 9 грудня. Коментуючи заяви глави держави, журналістка дозволила собі вельми суб'єктивне і необгрунтоване висловлювання.

"Так, я згодна, що моя заява не відповідає стандартам BBC. Але і ми живемо не в Великобританії, а наша влада явно не британський кабінет. Мені здавалося, що в суспільстві є запит на сміливих і рішучих людей... На жаль, не всі це визнали доречним і правильним", - зізналася вона.

При цьому свій певший пост у соцмережі про звільнення Сасс видалила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ха ха Показати IP 26 Грудня 2017 21:12
Ай я яй, не можна критикувати Петю бо це зрада! Він ночами не спить, рошен не їсть, все про державу і народ думає! Нові покращення і реформи для народу обдумує, щоб нам жилося краще а вона паскуда така, агентка кремля, критикує цього золотого чоловіка!
Анонім до Ха ха Показати IP 26 Грудня 2017 21:32
це свідома зрада! )))
ні Показати IP 26 Грудня 2017 23:11
Це непрофесіоналізм, вона працівник засобу масової інформації, вона має висвітлювати, а експерти давати оцінку. правильно зробили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus