USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Критику Порошенка відслідковують навіть у соцмережах

8 Червня 2017 18:50
Для підтримання свого іміджу президент Петро Порошенко збирає так звані медійні наради та ретельно мониторить ЗМІ.

Про це йдеться в статті УП "Перша "трійка" Порошенка: криза управління та війни в оточенні президента", інформує Українська правда.

Автори матеріалу зазначають, що Порошенко дуже прискіпливо турбується про власний імідж та всіляко намагається справляти про себе хороше враження.

Для досягнення цієї мети він збирає спеціальні медійні наради. У них беруть участь екс-голова фракції БПП Ігор Гринів, міністр інформполітики Юрій Стець, прес-секретар президента Святослав Цеголко, а також Олег Медведєв, Віктор Уколов, Ростислав Павленко, Ірина Фріз та Володимир Горковенко.

Час від часу до цієї компанії долучають заступника голови АП Віталія Ковальчука, який пропонує, як реагувати на кризові події.

"Стець, Фріз, Гринів – це люди, які роблять роботу. А ще є Медведєв і Ковальчук – два полюси. Перший генерує світоглядні "світлі" ідеї, а другого задіюють, коли треба вирішити складні питання. Вони бувають не завжди "світлими", але крім Ковальчука цього ніхто не може зробити", – пояснило джерело видання в Адміністрації президента.

Повідомляється, що у такому складі медійні наради у президента відбуваються приблизно через день.

Також Порошенко дуже скрупульозно відслідковує будь-яку критику влади з боку ЗМІ. Тримати руку на пульсі йому допомагають моніторинги, якими курує заступник голови АП Ростислав Павленко, який, крім того, курує роботу радників з соціальних питань.

"На день Порошенко отримує приблизно 5-7 моніторингів. Туди входять найгарячіші політично-економічні події дня, включаючи статті та блоги абсолютно різних сайтів та видань. Наприклад, там можуть бути матеріали "Української правди", 112 каналу, "Кореспонденту", Liga. net і так далі", - йдеться в статті.

Окремо президенту показують найпопулярніші facebook-дописи лідерів думок та моніторять ініціативи Кабміну. Ще один блок моніторингу – це іноземні медіа.

За інформацією, отриманою "Українською правдою" від різних медіа-менеджерів, на відміну від свого попередника Віктора Януковича Порошенко чудово орієнтується в тому, що відбувається та про що говориться на всіх центральних телеканалах України.

З їхніх слів, навіть дрібна критика з екрану телевізора може викликати відверте роздратування в керівника держави.

Також вдалося дізнатися, що оскільки найбільшими українськими телеканалами володіють великі бізнесмени, котрі зацікавлені у приязні Банкової, керівники телеканалів змушені йти на компроміси з оточенням Порошенка. Ці компроміси стосуються погодження гостей ефірів, висвітлення чи не висвітлення різних подій. Від АП з представниками медіа спілкуються Цеголко, Фріз, Стець та Горковенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Коля Показати IP 8 Червня 2017 19:55
Він теж дивиться Шарія?
Анонім Показати IP 8 Червня 2017 20:40
по-моєму народ гарантові не за те платить гроші, щоб він значну частину свого робочого часу та часу інших чинуш приділяв своєму іміджу. нехай найме приватних імідж-мейкерів за власний кошт , які цим питанням будуть займатись, як і дослідженням критичних висловів, а нормальному президенту, який робить добро для людей, опікуватись своїм іміджем немає потреби.
порада бувалого Показати IP 8 Червня 2017 22:43
Щоб не критикували - потрібно робити добро своєму народу, а не своїй кишені і купці придворних клоунів. Дограється "харант", ох дограється......
...... Показати IP 9 Червня 2017 01:13
гарант цукерок та чоколадів, а ще гарант "Ротердам+" та неймовірних тарифів та корупції. Б..дь за скільки років його гарантування жодна справа немає вироку суду щодо майдану, провалена реформа поліції, на судовій реформі і пес не відпочивав, від тарифів на ЖК люди ледве не вистрибуть з вікон. Не розумію чому Вітя Катафалк (Муженко) ще досі займає посаду. Та, блін, перелік його "заслуг" перед народом немає меж.... У Луцьку протеже його партії труїть підробною горілкою населення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus