USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Посол Великої Британії нагородив телесюжет ВОДТРК

5 Січня 2015 09:12
Телесюжет Волинської обласної державної телерадіокомпанії нагородило посольсьво Великої Британії в Україні, де відбувся фінал Конкурсу для регіональних ЗМІ. Захід проводився у рамках проекту “Синергія в дії”. Тема конкурсу: “Угода про асоціацію: шанси та виклики”. Про це інформує ВОДТРК.

Серед переможців – коментатор ТВО телебачення Волинської обласної телерадіокомпанії Наталія Морозюк, яка спільно з телеоператором Василем Марищуком підготувала сюжет про досвід співпраці Волинської громади з країнами ЄС, зокрема, реконструкцію сільського клубу у селі Михлин спільно з польськими партнерами. Телесюжет ВОДТРК визнали одним із найкращих у номінації «Телерадіосюжет». Загалом на конкурс надійшло майже 50 журналістських робіт.

«Угода відкриває принципово нові можливості, і щоб ними скористатися, українці повинні їх не просто зрозуміти, а використати на всі 100%. Тому такими важливими є журналістські матеріали на цю тему» – підсумовуючи результати конкурсу, зазначили організатори.

Нагороди переможцям вручив Посол Великої Британії в Україні Саймон Сміт.

Посольство Великої Британії ініціює та фінансує десятки проектів, спрямованих на розвиток співпраці України з країнами Євросоюзу. Одна з них – масштабна програма “Сильніші разом”, в рамках якої впроваджено проект створення регіональних Клубів реформ “Синергія в дії” і проведено Конкурс для регіональних ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Старий Показати IP 5 Січня 2015 09:18
Там нагороджували усіх учасників. Так щр хвалитися немає особливо чим.
молодий до Старий Показати IP 5 Січня 2015 09:25
А тобі що з того?:) Що за звичка жовчю бризгати?!
зорге Показати IP 5 Січня 2015 09:50
Саймон Сміт, він же Семен Коваль, є праправнуком колишнього війта Михлина Григорія Коваля. Тому й не дивно, що нагороду вручив особисто.
дiдо Показати IP 5 Січня 2015 11:19
Водтрк розженуть. Нема грошей.
колега Показати IP 5 Січня 2015 22:31
Щирі вітання Василеві Марищуку!!!Від керівництва треба премію,однако,тільки не стиснутим повітрям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus