USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Телеведучий центрального телеканалу їде в Луцьк. АФІША

20 Листопада 2013 08:49
У Луцьк їде журналіст, телеведучий та письменник Юрій Макаров.

Так, 29 листопада, о 18:00, у готелі «Україна» (великий конференц-зал, вулиця Словацького, 2) відбудеться творча зустріч із відомим журналістом, телеведучим та письменником Юрієм Макаровим.

Організатори заходу, громадська ініціатива «стендаЛь», повідомляють, що «цей вечір - можливість відкрити знаного усім журналіста у новому амплуа - письменницькому». Під час творчого вечора буде презентовано роман Юрія Макарова «За чверть десята», який вперше був представлений на останньому Форумі видавців у Львові.

Сюжет книги розвивається навколо самотнього викладача іноземних мов, поліглота і бонвівана. Одного дня він помічає дивний факт: усі його машинальні й ненавмисні прокльони матеріалізуються з дивовижною буквальністю. Одночасно з цим у його житті з’являється юна розкута жінка, яка змушує головного героя роману проаналізувати своє минуле і спробувати зробити попередні підсумки життя. Під час читання можна впізнати декорації сучасної України.

Вхід вільний. Кількість місць обмежена. Для бронювання перейдіть за лінком http://vk.com/makarovlutsk або зателефонуйте: (098) 630 58 12, (066) 462 62 70.



Довідка про автора: Юрій Макаров - журналіст, телеведучий, документаліст. Закінчив Київський університет імені Т. Шевченка, викладав французьку в Київській консерваторії імені П. Чайковського. Працював на радіо та телебаченні. Зокрема був ведучим програм «Сніданок з 1+1», «Спецпроєкт Юрія Макарова», «Імперія кіно», «Документ», «Культурний фронт», «Цивілізація» та «Цивілізація 2.0». Восени 2007 року очолив журнал «Український тиждень», де зараз веде авторську колонку. Автор документального серіалу «Мій Шевченко» та книжок: «Культурний шар», «Листи до незнайомки», «Геній місця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus