USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Терористи провозять в Україну лише 5% від того, що планували

31 Липня 2014 14:05
Проросійські бойовики провозять в Україні лише 5% важкої техніки, зброї та боєприпасів від запланованих раніше обсягів.

Про це заявив Міністр оборони України Валерій Гелетей, передає «Преса України».

За його словами, для сил АТО зараз критично важливо утримати контроль над аеропортом Донецька, Луганська, і Краматорська.

"Якби ми їх здали, то там би уже були літаки і десант. А так вони через кордон постачають лише 5% того, що планували постачати", - сказав міністр журналістам у Верховній Раді.

Водночас він зазначив, що українські військові поки не взяли під контроль КПП Ізварине на українсько-російському кордоні.

"Нами взято Савур-Могилу, але є проблеми на півночі – Ізварине під контролем сепаратистів", - додав він. Нагадаємо, 28 липня внаслідок запеклих боїв підрозділи Збройних Сил України зайняли стратегічну ключову висоту на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії - Савур-Могилу.

Раніше депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов, який проголосував раніше проти приєднання Криму до Росії, з посиланням на свої джерела повідомив, що Кремль наказав припинити постачання зброї бойовикам на Донбас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
НОНА Показати IP 31 Липня 2014 20:41
Тільки дурнуватий гелетей міг порахувати такі проценти. Зніми каску свою, про яких 5% ти плетеш? Як що у сепаратистів навідь "Бук" є, танки є, "Гради" є, то може ти думаєш, що росіяни на Донбас все своє озброєння передадуть. Люди добрі за якими критеріями призначали цього мєнта на посаду Міністра Оборони і за які заслуги? Позор України, а не міністр.
ме.т до НОНА Показати IP 31 Липня 2014 21:46
коментар було видалено
БУК Показати IP 31 Липня 2014 23:18
Їм і цього на даний момент вистачає, щоб продоважувати бойові дії!!! Питання: "Чому не закривають кордон з метою недопушення потрапляння зброї до рук ополчення ДНР та ЛНР??? Можливо це комусь вигідно з наших мужновладців???"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus