USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«ТІК» влаштує сьогодні в Луцьку «Євродвіжн»

29 Листопада 2017 11:02
У рамках туру EUROДВІЖН гурт ТІК дасть концерт в Луцьку. Виступ відбудеться 29 листопада у РЦ «Промінь» о 19.00.

Гурт ТІК вирушає в тур EUROДВІЖН, щоб довести українцям: вони вже в ж… в жаданій Європі! Тому що приймають не тільки славетний європейський пісенний конкурс, але й екологічно чисту музику від ТІК.

У рамках всеукраїнського туру музиканти дадуть понад 30 концертів. Глядачів чекають нові хіти на кшталт фантастично-еротично-іронічної композиції «Робот» та перевірені часом народні блокбастери – «Вчителька», «Олені», «Свєта», «Сірожине пірожине», «Не цілуй» та інші.

Під час кожного виступу ТІК частуватиме присутніх екологічно чистою запальною музикою, виготовленою за європейськими стандартами. На шанувальників таланту музикантів традиційно живий звук та більше 50 годин натурального подільского драйву!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 28 Листопада 2017 21:01
"ТІК" - це глум над українською мовою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus