USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торговця позбавили ліцензії за продаж сигарет дітям

13 Липня 2011 10:55
На Волині у червні податківці виявили 33 порушення в сфері торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Перевіряючи виробників алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також суб’єктів господарювання, які здійснюють гуртову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами на Волині, податківці виявили 33 порушення, - повідомили 13 липня у ДПА у Волинській області.

Зокрема, в одному випадку встановлено зберігання алкогольних напоїв з марками акцизного збору з ознаками підробки.

У п’яти випадках йдеться про роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном без ліцензії.

Роздрібну торгівлю цигарками за цінами, що перевищили встановлений розмір максимальних роздрібних цін, податківці встановили у 3 випадках.

А у двох випадках встановили факти реалізації горілчаного товару за цінами, нижчими від встановленого рівня мінімальних цін.

Решта порушень переважно стосуються розрахунків готівкою через реєстратори розрахункових операцій.

Разом з тим, двічі податківці фіксували продаж алкогольних напоїв неповнолітнім та у чотирьох закладах торгівлі зафіксували відсутність наочної інформації про заборону куріння.

Протягом червня податківці анулювали 7 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, та 8 - тютюновими виробами. Одну з ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами нулювали за порушення вимог законодавства у частині продажу алкогольних напоїв, тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років.

У червні призупинено дію 49 ліцензій, у тому числі 26 - на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, 23 - на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.

Довідково:

Станом на 01.07.2011 року на території Волинської області діє 5163 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, з них 2818 - на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2345 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Станом на 01.07.2011 року до місцевого бюджету від сплати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 5916,7 тис. грн. У червні 2011 року до місцевого бюджету від сплати за ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 1167,0 тис. грн.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus