USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Травмованому у Німеччині волинянину потрібно 74 тис. на транспортування в Україну

27 Березня 2019 18:58
Близько 74 000 грн необхідно для транспортування волинянина Василя Сокола з Німеччини до України. Також потрібна подальша реабілітація в медичному закладі. З допомогою небайдужих вже вдалося зібрати близько 60 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці написала Діана Шитикова.

Нагадуємо, Василю Соколу лише 24 роки та попри молоді роки поїхав на заробітки до Німеччини. Він з Волинської обл. с. Звірів. Отримав на роботі тяжку травму, його доставили до місцевої лікарні у Дюссельдорф і зараз лікують там. Поруч з ним мама Ірина Сокол. Хлопець вже вийшов з коми, була перенесена зупинка сердця, та падіння з висоти власного зросту. Лікарі надали можливу медичну допомогу.

"Стан Василя кращий, вже старається сам істи, тримає ложку в руці. Також спостерігаються так звані "провали в пам'яті", він не пам'ятає, що з ним сталось та багатьох деталей. Сьогодні зробили ренген голови, завтра чекаємо відповідь, а також план подальшого лікування", - йдеться у дописі Діани.

Украінська страхова компанія надала відповідь про наше самостійне лікування Василя. Польська страхова покриє витрати при виписці, повістю чи частково - поки невідомо.

"Рідні сестри мами хлопця Ірини Сокол, а саме: Чернацька Оксана та Бобік Руслана (Волинська обл,смт.Цумань), Мирончук Світлана (донька Гудзь В.С) та Васєвіч Тамара (м.Львів), та за вашої підтримки, всі ми з вами разом зібрали близько 60 000 грн. Просимо будь-якої допомоги — молитви, репостом, лайком чи фінансово на карту", - додає Діана.

5168755113208512 Гудзь Валентина Сергіївна

тел: 0636241217
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus