USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Трьох волинян судитимуть за контрабанду наркотиків

10 Січня 2017 10:43
Прокуратурою Волинської області скеровано до суду три обвинувальні акти у розслідуваних слідчим відділом УСБУ в області кримінальних провадженнях про вчинення волинянами контрабанди наркотичних засобів та психотропних речовин, інформують у прес-службі Прокуратури області.

Увечері 24 червня 2016 року 34-річний мешканець смт. Ратне, слідуючи автомобілем марки «Фольксваген Пасат» з України у Республіку Польща через пункт пропуску «Ягодин», намагався перемістити через митний кордон нашої держави особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено, - канабіс.

В обідню пору 26 червня минулого року 27-річний мешканець Ковеля, слідуючи уже з Республіки Польща в Україну як пасажир автомобіля «Тойота», хотів незаконно перемістити через митний пост «Устилуг» три паперових згортка з канабісом та засіб для куріння цього наркотичного засобу.

Удень 25 липня 2016 року 32-річний мешканець Нововолинська – водій автомобіля марки «FordFocus» - намагався перемістити з приховуванням від митного контролю через митний пост «Устилуг» наркотичний засіб бупренорфін та психотропну речовину – амфетамін.

Жодному зі зловмисників не вдалося здійснити своїх злочинних намірів, усі три спроби контрабанди були припинені правоохоронцями.

У ході досудового розслідування обвинувачені щиро розкаялися у скоєному та в скорому часі постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus