USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Три вулиці Луцька вперше отримають тверде покриття

11 Серпня 2017 16:35
У приватному секторі Луцька вкладають дорогу, якої ніколи раніше не було. Крім того, ще на кількох вулицях міста заасфальтовано проїжджу частину та покладено бруківку на тротуарах.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міськради.

Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась побували на об'єктах, де активно тривають або уже завершені ремонтні роботи.

Спершу вирушили на вулицю Львівську, де розпочато капітальний ремонт прибудинкової території біля будинків № 73 та 73а. Тут проводиться асфальтування проїжджої частини та влаштування бруківки на тротуарах. Загальна вартість робіт - понад мільйон гривень.
Потому інспектували якість нещодавно виконаних ремонтних робіт на дорогах приватного сектору, де раніше ніколи не було твердого покриття. Це вулиці Олекси Ошуркевича, Софії Перовської та частково Гнідавській. Тут завершені роботи із влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією та часткове асфальтування. Місцеві мешканці задоволені станом доріг після ремонту.
Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, ремонтні роботи виконані якісно, про що свідчать схвальні відгуки місцевих жителів. Роботи виконуються комплексно, охоплюючи одночасно декілька вулиць одного житлового мікрорайону.

Побували й у мікрорайоні Вересневе, оглянувши нещодавно відремонтовану прибудинкову територію, що на вулиці Польовій, 1,3. Тут заасфальтовано проїжджу частину та покладено бруківку на тротуарах. Вартість робіт- понад 1,4 млн грн. “У мікрорайоні Вересневе за сприяння депутата Бориса Смаля проводиться чимало робіт із благоустрою - відновлюється футбольне поле, на місці якого раніше був смітник, будується фельдшерсько-акушерський пункт. Цьогоріч на Вересневому зроблено найбільший за останні роки обсяг робіт”, - наголосив Ігор Поліщук.
Не оминули увагою й капітальний ремонт вулиці Липинського. Проектом передбачено влаштування тротуарів, зупинки громадського транспорту, пішохідних доріжок, велодоріжки, асфальтування дороги, будівництво мереж зовнішнього освітлення та заміну каналізаційної мережі.
“Це зона багатоквартирної житлової забудови. Вулиця Липинського з'єднує вулиці Карпенка-Карого та Агатангела Кримського. Це один з найдорожчих об'єктів, адже загальна вартість якого становить понад 10 мільйонів гривень. Зараз тут активно тривають роботи. Ця дорога з'єднує дитячу поліклініку, садочок та школу, яка будується”, - розповів Ігор Поліщук. Також він додав, що цьогоріч завдяки перевиконанню місцевого бюджету вдається спрямувати кошти на вирішення багатьох нагальних господарських проблем міста, в тому числі й на ремонт доріг та прибудинкових територій.

Насамкінець побували на прибудинковій території на проспекті Грушевського, 7, 9, 9а. Тут теж активно тривають ремонтні роботи. Місцеві мешканці розповіли, що капітальний ремонт тут відбувається вперше за вперше за 18 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Теременка Показати IP 11 Серпня 2017 20:21
Ще б заїхали на вулицю Народних дружинників, що в районі Теремно, на яку ніколи не ступала нога можновладців. Жителі роками своїми силами латають ями, а відпочивальники, що їздять на Теремнівський ставок, далі розбивають. Невже треба виборів чекати.
До теременки Показати IP 11 Серпня 2017 22:35
Це у вас запитання не до теперішніх , а скоріше до "паперєдніків", що робили стільки каденцій , куди дівалися фінанси . Бо бачимо можна їх витрачати , дійсно на місто
Попова Показати IP 11 Серпня 2017 23:18
А коли будете перероблювати. Зробили Попову вже стоять після дощів калюжі, а щебнем бавляться діти, бо бітума недодали, бо треба ж було влити його там де не заплановано
Віктор Показати IP 12 Серпня 2017 07:45
вул.Севастопольська-як після війни,не пройти не проїхати....
Анна Показати IP 14 Серпня 2017 12:55
Де ви бачили якість робіт та матеріалу? Скільки років тим працівникам, котрі здійснюють укладання бруківки. У деяких місцях уже потріскало забетоновене, а бордюри відразу надщерблені ставлять.
Анна Показати IP 14 Серпня 2017 13:12
На Львівській 73 та 73 а здійснюється капітальний ремонт лише фасадних боків будинків, де розташовані підїздні шляхи, автостоянка та дитяча площадка. А що ж буде із тильною стороною будинків? Де проїжджа частина,тротуар? Там все залишилось без змін. Адже прибудинко́ва терито́рія — це територія навколо багатоквартирного будинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus