USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Центральний парк Луцька очистять від хащів

29 Серпня 2017 18:14
Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки очистять від хащів та самосівів. Окрім того, територію парку планують вирівняти за допомогою мульчера.

Про це йшлося сьогодні, 29 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

За словами директора департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, КП «Парки та сквери» передбачено 200 тисяч гривень на роботи по очищенню територій біля спортивного комплексу «Спартак».

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що наприкінці вересня очікують мульчер, яким розчистять хащі.

«Я надзвичайно задоволений тим, як працює КП «Парки та сквери». Відбувається косіння трави, ми бачимо, наскільки доглянуті клумби. Наприкінці вересня ми очікуємо мульчер, яким вирізатимемо хащі та самосів», - зазначив Ігор Поліщук.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зауважив, що мульчер не лише вирізає хащі, а й вирівнює землю, тому територія парку буде рівною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 29 Серпня 2017 20:40
Чому б не запозичити досвід однієї з європейських країн (здається, Нідерландів) і не випасати овець на території парку? У зоопарку загін для невеликої кількості овець достатній.
вивести на чисту вод Показати IP 29 Серпня 2017 21:25
Дурна справа не хитра. Хто після когось і за для чого цей та інші срачі прибирати буде ? Чому б луцьким чиновникам-папєреднікам не провести ДОВГОТРИВАЛУ толоку з приводу ліквідації наслідків своїх дєяній?
по темі Показати IP 30 Серпня 2017 07:44
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Лучанин Показати IP 11 Квітня 2017 09:01 відповісти + 10 - 2 звичайно прикро бачити гори сміття в парку,але мабуть в цьому не винні люди,які з своїми родинами у вихідні дні прийшли в парк.Вже хочеться поніжитись на сонці,поспілкуватись,зїсти гарячий шашлик.Повні урни сміття це наслідок несвоєчасного прибирання.Набрали в штат прибиральників пенсіонерів,та й зарплатню платять мізерну.Хто скажіть за такі гроші буде на совість працювати? ось Показати IP 11 Квітня 2017 09:48 відповісти + 17 - 0 Для початку треба більші і більше смітників. Бо те що є це мензурки для недопалків які вічно переповнені. це ще й досі Показати IP 11 Квітня 2017 11:12 відповісти + 3 - 2 відрижка від господарника і Яковлєва, який зараз л*же *пу Гунчику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus