USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Циганчука у Луцьку засудили до 5 років позбавлення волі

22 Жовтня 2013 14:27
До п’яти років позбавлення волі з відтермінуванням виконання вироку на два роки засудили дев’ятикласника, який довгий період займався погрозами та вимаганням грошей у перехожих, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Нагадаємо, у березні активісти Студентської ради Луцького національного технічного університету забили на сполох через ситуацію, яка склалася біля гуртожитків університету. Вони скаржилися, що у районі Львівської «промишляє» малий циган, який постійно погрожує побоями та вимагає гроші.

Студенти розповідали, що навіть на вулицю боялися вийти, бо остерігалися, що в будь-який момент їх може перестріти малолітній шантажист. Примітно, що вимаганням школяр займався посеред білого дня, проте, вочевидь, був такий переконливий, що молоді люди без зайвих заперечень віддавали йому гроші. Правоохоронці таки впіймали вимагача та відкрили проти нього кримінальне провадження. У суді довели 50 епізодів вимагання грошей.

Однак, коли справа дійшла до винесення вироку, постраждалі самі стали вступатися за свого кривдника і просили суд не карати хлопця надто суворо. Тож, врахувавши щире каяття підсудного, відшкодування матеріальних збитків, матеріальну скруту у сім’ї та те, що він неповнолітній і не може повністю усвідомлювати наслідків своїх вчинків, суд призначив хлопцеві покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з відтермінуванням виконання вироку на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олежик Показати IP 22 Жовтня 2013 19:07
9 клас ганяв студентів...якось смішно...
Вова Ковальчук Показати IP 24 Жовтня 2013 15:17
вилупок малий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus