USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як у Луцьку комунальники готуються до зими

11 Жовтня 2016 21:33
Для посипання доріг в зимовий період у Луцьку заготовили вже три тонни піщано-соляної суміші, стільки ж щебенево-соляної.

Про це стало відомо сьогодні під час Дня депутата, що відбувся на території СКАП «Луцькспецкомунтранс», повідомляє ВолиньPost.

Також на складі комунального підприємства є 30 тонн чистої солі. І ще заплатили за два вагони солі, які невдовзі приїдуть до Луцька.

Загалом боротьба зі снігом та ожеледицею обійдеться бюджету обласного центру в 1 мільйон 400 тисяч гривень.

«Раніше ми купували сіль лише для того, щоб відразу робити суміші. Торік ми купили спеціальне обладнання, що дозволяє дозувати сіль в залежності від кількості снігу. Увесь процес - комп’ютеризований. Також в цьому обладнанні є ємності для реагенту, яким будуть поливати дороги. На цьому обладнанні ми ще не працювали. Цієї зими будемо пробувати», - розповів директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич.

Окрім цієї техніки, цього року луцькі дороги посипатимуть шість автомобілів. Також у випадку сильних снігопадів комунальники залучатимуть додаткову техніку. У найбільш засніжені зими в обласному центрі працювало 36 автомобілів.

«Луцькспецкомунтранс» обслуговує дороги взимку з 2007 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталій Показати IP 11 Жовтня 2016 21:39
Ще б щебенем посипали))) потрібно спец сіллю, як у Польщі.
Anonymous Показати IP 11 Жовтня 2016 21:46
Запхайте собі свою сіль у взуття, "європейці", б....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus