USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турецький нейрохірург готовий оперувати волинянку Настю Абрамчук

24 Жовтня 2017 12:15
Професор-нейрохірург Сейдар Бакі Албейрак з турецької клініки «MEDICALPARK» готовий оперувати волинянку Настю Абрамчук, у якої пухлина мозку.

Про це йдеться на сторінці «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Фейсбуці.

У Києві, в медичному центрі «Into Sana», відбулась зустріч-консультація Насті і її батьків з турецьким нейрохірургом Serdar Baki Albayrak.

Лікар уважно оглянув Настю, вивчив історію хвороби дитини, МРТ та аналізи. Він впевнено заявляє, що береться оперувати дівчинку.

«Професор попередив про сьогоденну специфіку розміщення пухлини у головному мозку і про дуже серйозні ризики при операції та ускладнення, які можуть виникнути після операції. Але без операції Настя обійтися вже не зможе – пухлина тисне ...

Лікар вражений Настусиним позитивом та нормальним фізичним станом – дитина залюбки спілкується, читає вірші і сміється, самостійно їсть, говорить... Це просто фантастичні зміни всього за 4 місяці! Але лікар наголошує, що якщо пухлину не видалити - стан може погіршитися в будь-який день...» - повідомляється на сторінці.

Після проведення для Насті трактографії головного мозку, професор прийме остаточне рішення і клініка виставить Абрамчукам попередній рахунок за операцію.

«MEDICALPARK» єдина клініка на сьогдні, яка запрошує Настю на операцію, адже від інших медзакладів батьки отримали відмови», - йдеться у дописі.

Наразі Настя починає чергову хіміотерапію та готується до МРТ-трактографії.

Усі, хто бажає допомогти дівчинці, можуть переслати кошти на картку Приватбанку батька, Сергія Абрамчука,: 4149 4996 4811 1977
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus