USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Турки віддячили українцям неймовірним відео про ЗСУ

27 Листопада 2015 22:50
Турецька компанія Haci Productions, яка спеціалізується на створенні мотивуючих відео про армію Туреччини, створила запальний відеоролик про українську армію. Таким чином турки віддячили українським волонтерам з «Народного проекту», які зробили відео про турецькі ВПС після того, як винищувач F-16 збив російський Су-24.

Про це повідомляє ТСН.

Це відео «порвало» Мережу, за кілька днів набравши майже 400 тисяч переглядів, а українські та турецькі користувачі почали брататися у коментарях. «Особлива подяка за відео про турецькі повітряні сили, зроблене нашими українськими друзями», - йдеться в описі до відео.
Відеоробота стала своєрідною відповіддю на відео про турецькі повітряні сили, котре створили українські волонтери.
Нагадаємо, 24 листопада турецькі винищувачі збили російський військовий літак, який порушив повітряний простір Туреччини. Двом росіянам, які були на борту Су-24 вдалося катапультуватися, однак у повітрі їх обстріляли сирійські повстанці. Згідно з їхньою заявою, одного з росіян було вбито.

Згодом з'явилася інформація, що один з льотчиків вижив і був евакуйований в район аеродрому Хмеймим.

Турецька армія також оприлюднила аудіозапис попереджень у бік екіпажу російського бомбардувальника Су-24, перш ніж він був збитий поблизу сирійського кордону. «Це ВПС Туреччини. Ви наближаєтеся до повітряного простору Туреччини. Змініть курс на південь», - говорить голос англійською мовою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 00:35
Побратим побратима баче здалека. Навіть американці визнають те, що російський літак був збитий на сирийській теріторії. Причому турецький літак в момент запуску ракети находився над теріторією Сирії.
Ас до Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 11:14
Коли це турки стали побратими? Козаки іх били чи забули що ці покидьки 300 років тому витворяли на Украіні з Святоі Софіі мечеть зробили наш Крим собі забрати хочуть. Яка памть коротка все забули
Анонім до Ас Показати IP 28 Листопада 2015 15:23
"Яка памть коротка все забули". Например, 1)Крым перешел России в результате одной из Турецко - Российской войны. До этого он все время принадлежал турецким вассалам - крымским татарам. 2)Сколько раз приписные казаки, т.е. польские вассалы, вместе с татарами, турецкими вассалами, воевали против России? ...
ас до Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 20:25
Крим це наша земля і не важно хто там бред писав чий він був він Украінський а турки наші закляті вороги вже 300 років вбили нашу легку промисловість продають своі джинси а продажна влада це покриває ніколи вони братами не будуть нехай в себе на ішаках катаються брати мусульмани радуйтесь що в Луцьку не має їх
Анонім до ас Показати IP 28 Листопада 2015 22:56
Передача Крымской области из состава РСФСР в состав УССР (также «Передача Крыма Украине») — указ Президиума Верховного Совета СССР от 19 февраля 1954 года (утверждённый законом СССР от 26 апреля того же года)... А по поводу всего остального - кто бы спорил, только не я. Ибо я о том же самом пишу.
Анонім Показати IP 28 Листопада 2015 00:42
Несладко приходится абитуриентам Института гидродинамики имени Лаврентьева. - "Мама, я решил поступать в ИГИЛ!"
мабуть Показати IP 28 Листопада 2015 15:24
Кредо нинішньої влади - лизати д........у будь-кому, лиш би насолити Росії.
Зиновій Показати IP 29 Листопада 2015 11:36
Просто цирк, а не коменти. Або вивчайте історію, або не смішіть істориків. Відчувається важка рука старої "совєтско-російської" школи історії. Всі згадують про війни з татарами та турками. Вибачте, але ви наукові невігласи. Ви згадали козаків. А ви цікавились національною складовою козацького війська? Очевидно, ні. Короткий екскурс в історію війн між козаками та московською державою." У жовтні 1618-го московське військо "в великом ужасе" відступило до своєї столиці й зачинилося в ній. Із кремлівських мурів стрільці й городяни з острахом дивилися, як Арбатом до Москви підходять запорожці гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного". Запорогов" московські літописці характеризують як "змии лютыи и волцы хищницы", жорстокіших за татар. Ось як відображено в літописі взяття міста Лівни: "А пришол он, пан Саадачной, с черкасы... и Ливны приступом взял, и многую кровь християнскую пролил, много православных крестьян и з женами и з детьми посек неповинно, и много православных християн поруганья учинил и храмы Божия осквернил и разорил и домы все християнские пограбил и многих жен и детей в плен поимал". Наступний факт. "Одно из сражений русско-польской войны 1654—1667 годов, произошедшее 28 июня (8 июля) 1659 года вблизи города Конотопа. Осаждавшее крепость русское войско князя Алексея Трубецкого противостояло прибывшим войскам коалиции, которую организовал ориентированный на Речь Посполитую гетман Иван Выговский. В коалицию входили составлявшие основную ударную силу[16] крымские татары, лояльная Выговскому часть казаков, польские отряды и наёмники из разных стран. Высланные навстречу этому войску дворянская конница князей Пожарского и Львова и отряд казаков наказного гетмана Ивана Беспалого, попав в засаду, потерпели поражение, после чего главным силам Трубецкого пришлось снять осаду города и отступить в Путивль". Подібних випадків декілька десятків. Перш ніж згадувати історію написану російськими шовіністами які кляли турків татар та хохлів краще вивчіть праці європейських вчених..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus