USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Експерти розгадували таємницю невідомої тварини, виявленої на Волині: версії

26 Серпня 2017 18:18
Проаналізувавши світлини тварини, вбитої господарем із Горохівського району, фахівці прийшли до висновку, що вона з родини куниць. А для того, аби у подібних випадках не наражати себе на небезпеку – порадили, як діяти.

Нагадаємо, вчора, 25-го серпня, у редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини зателефонував внук Григорія Костюка Олександр та розповів про інцидент.

«Невідомий звір забіг у двір й напав на домашнього собаку. Аби врятувати свого улюбленця, дідусеві довелося вбити небажаного гостя. Дідусеві майже 70 років, він каже, що уперше бачить таку тварину», - розповів волинянин.

Аби ідентифікувати особину, редакція звернулася за допомогою до директора Луцького зоопарку Людмили Денисенко, яка залучила до обговорення фахівців з області та зі столиці. Спеціалісти дійшли до висновку, що ця тварина - таки з родини куницевих, а щодо незвичного вигляду, тут може бути дві версії - або це наслідок спарювання різних видів, або тварина хвора, швидше за все - на сказ.

«Я радилася з волинськими колегами та фахівцями зі столиці, й ми прийшли до висновку, що це тварина з родини куницевих, адже у них характерний трикутний череп та такі лапки, як на фото. Щодо різновиду, то, можливо, у неї трохи незвичний вигляд через спарювання з іншим видом, або тварина була хвора, ймовірно і на сказ», - пояснює пані Людмила.

Та додає, що у подібних випадках необхідно викликати ветеринара, щоб не наразити себе на небезпеку та не захворіти від інфікованої сказом тварини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ах ти ж Показати IP 28 Серпня 2017 17:30
На моє субєктивне враженгня, це трупачина собаки, небільше не менше ... Що там викулупують .... не знаю ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus