USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В автомобілі волинянина знайшли військову гвинтівку

18 Травня 2018 12:31
У рамках всеукраїнської профілактичної операції «Зброя та вибухівка» поліцейські за добу вилучили в жителів області дві гвинтівки, майже кілограм пороху та набої.

Про це інформують у прес-службі волинських правоохоронців.

Так, учора, 17-го травня, співробітники сектору реагування патрульної поліції Любомльського відіділу поліції разом із Службою безпеки України виявили у 29-річного жителя району гвинтівку «Мосіна», калібру 7,62 мм. Зброю чоловік перевозив у автомобілі «Volkswagen Passat», за кермом якого перебував 37-річний житель Шацька.



Цього ж дня, в полі поблизу села Мощаниця Ківерцівського району правоохоронці вилучили в 49-річного лучанина малокаліберну гвинтівку, калібру 5,6 мм, з оптичним прицілом та глушником.



Окрім цього, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 61-річного жителя Нововолинська поліцейські вилучили, зокрема, 16 набоїв калібру 7,62 мм, чотири набої калібру 5,45 мм, близько одного кілограму пороху, чотири глушники до карабінів, пристрій для кустарного виробництва набоїв до нарізної зброї.

Усе вилучене направили на дослідження. За фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами тривають досудові розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Доктар Шацький 33 см Показати IP 18 Травня 2018 14:29
Це потужна стрілецька зброя, хто вони ??? Кілери ? Терористи ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus