USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У волинянина вилучили бойову гранату

23 Січня 2018 12:07
Співробітники групи реагування патрульної поліції виявили у 25-річного жителя Ківерцівського району гранату «РГД-5» та запал. На місце прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. Боєприпаси вилучили, повідомляє прес-служба поліції області.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Учора, 22 вересня, на вулиці Чкалова у Ківерцях під час огляду автомобіля «Renault», за кермом якого перебував 25-річний житель району, співробітники групи реагування патрульної поліції виявили корпус ручної осколкової наступальної гранати «РГД-5» та уніфікований запал дистанційної дії типу УЗРГМ. До слова, водій транспортного засобу раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення умисних легких тілесних ушкоджень.

На місце пригоди прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили дані предмети та забезпечили їх транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Євроінтегратор Показати IP 23 Січня 2018 12:13
Та то мабуть атавіст на завдання їхав, а ви йому маліну перебили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus