USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У березні кількість контрактників покаже, чи потрібна 7 хвиля мобілізації

26 Лютого 2016 11:06
Можливість 7-ї хвилі мобілізації буде залежати від кількості контрактників, яких наберуть на службу. Про це повідомив начальник прес-служби Генштабу Владислав Селезньов в ефірі телеканалу "112 Україна".

З його слів, зараз на контрактну службу записалися близько 8 тисяч осіб.

"Як відомо, зараз ми реалізуємо проект із залучення до лав ЗСУ військовослужбовців на військову службу за контрактом, ця робота проводиться майже 2 місяці, є перші показники, майже на рівень 8 тисяч ми вийшли з відбору громадян України, військовослужбовців, які дали згоду на підписання відповідних контрактів.

Ця робота триває, у березні буде підбиття підсумків, і, виходячи з результатів, які ми отримаємо, будемо виходити з пропозиціями, чи потрібна 7-ма хвиля мобілізації, і якщо потрібна, то в яких обсягах. І, звичайно, мобілізація буде проводитися на підставі указу президента", - повідомив Селезньов.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Волинь провалила план з контрактниками. Так, за станом на 18 лютого по області із 540 контрактників, необхідних для поповнення Збройних Сил, лише 73 людини зголосилися добровільно служити в армії.

Раніше глава Генштабу Віктор Муженко повідомляв, що потреба в кількості мобілізованих остаточно буде визначена до кінця березня цього року.

13 січня президент України Петро Порошенко заявив, що внесе до Верховної Ради України проект закону про оголошення чергової хвилі мобілізації після відповідного звернення Генштабу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 26 Лютого 2016 11:21
А Ви краще покажіть тих "лікарів",які відмазали ледарів та неуків від мобілізації!!!
Смерть москалям Показати IP 26 Лютого 2016 12:23
Нехай ці г*мнюки з верховної ради самі спочатку підуть на передову а то ховаються за мандатами.Нехай самі помирають за свої мільйони які вони понакрадали в простих людей ато хочуть щоб люди вмирали за копійки які вони платять.Нехай платять від 1000$ в місяць тоді люди спмі вирішать чи служити в армії чи ні.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 12:44
Однозначно мобілізація потрібна і вона буде,щоб замінити хлопців,які були призвані в четверту хвилю,8тис.контрактників не замінять 50тис. мобілізованих по четвертій хвилі
Мобілізований Показати IP 26 Лютого 2016 13:05
Чому раніше не підняли ЗП солдатам і не проводили експеримент з набором контрактників??? Чому четверта хвиля має переслужувати, чекаючи результатів цих експериментів?????????? Набрали б раніше і не задовбували б мобілізаціями!!!
моьілізації бути Показати IP 26 Лютого 2016 20:07
Депутатів всіх рівнів від міських до верховної Ради в 7 хвилю мобілізації, а я стану в заградгрупу, жодний назад не відступить тільки на місці або в перед ЗА ЗВІЛЬНЕННЯ УКРАЇНИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus