USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У бою поблизу Маріуполя загинули двоє українських військових

5 Березня 2016 15:39
Минулої доби внаслідок бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військових, п’ятеро були поранені. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, - інформує «Радіо Свобода».

«За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військових загинули та ще п’ятеро на різних ділянках фронту отримали поранення», – повідомив Лисенко 5 березня.

З його слів, військові загинули під час бойової сутички з диверсійною групою на маріупольському напрямку.

Раніше у суботу у штабі АТО повідомили, що підтримувані Росією сепаратисти на Донбасі упродовж останньої доби 50 разів обстрілювали позиції українських військових.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові обстріляли околиці Донецька та Горлівки. Луганські сепаратисти кажуть, що Збройні сили України за добу двічі обстрілювали їхні позиції.

Окрім цього, є інформація про загибель ще одного військового ЗСУ сьогодні, 5 березня, під Авдіївкою.

окупаційні сили на Донбасі вдень 5 березня вдарили по позиціях українських військ у районі Авдіївки з мінометів та САУ. Про це повідомив «Тижню» волонтер з посиланням на бійців, які нині перебувають в Авдіївці.

"За отриманою від бійців інформацією, обстріл почався близько 14:30. Випустили щонайменше 30 снарядів з САУ 2С-1", – розповів співрозмовник.

"Б'ють з району поста ДАІ у Донецьку", – продовжило джерело.

З його слів, окрім артилерії, застосували також міномети. Також є інформація, що один український військовий вже загинув під час обстрілу.

"У нас вже є один загиблий. ОБСЄ наразі ніяк не реагує", – додав співрозмовник.

Нагадаємо, 1 березня загинули троє військовослужбовців 80-ї бригади – підірвався автомобіль з бійцями підірвався на трасі на Луганщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus