USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Франції транспортний колапс через страйк залізничників

4 Квітня 2018 19:18
87% високошвидкісних поїздів міжміського сполучення компанії TGV і 80% регіональних поїздів були скасовані через дводенний страйк працівників залізниці, який розпочався 3 квітня.

Це призвело до переповненим поїздам і багатогодинним пробкам. Також порушений графік руху поїздів Eurostar з Парижа в Лондон, повідомляє Gazeta.ua.

Страйк оголосили чотири профспілки. Протестують проти наміру уряду реформувати державну залізничну компанію SNCF. Побоюються, що реформа призведе до приватизації SNCF. Влада це заперечує.

Реформи необхідні, щоб знизити витрати SNCF, оскільки країни ЄС готуються до створення конкурентного пасажирського залізничного транспорту до 2020 року, передає Yahoo слова прем'єр-міністра Франції Едуарда Філіпа.

Дводенні страйку залізничники планують проводити до кінця червня. Наступна акція запланована на 8-9 квітня.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 4 Квітня 2018 21:01
Напевно добиваються рівня заробітної плати як у працівників Луцького підприємства електротранспорту!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus