USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ковельчанина вилучили сигарет майже на півмільйона

11 Вересня 2015 10:22
У помешканні жителя Ковеля правоохоронці виявили та вилучили 85 ящиків сигарет.

Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України, вчора, 10 вересня, згідно з інформацією співробітників оперативних підрозділів Луцького прикордонного загону, спільною групою у складі прикордонників, слідчих прокуратури та фіскальних органів України у Волинській області проведено обшуки місць можливого зберігання та розповсюдження підакцизних товарів.

Так, у результаті обшуку помешкання жителя Ковеля області виявлено можливо контрафактні сигарети в кількості 85 ящиків - 42 ящики марки «Ліфа», 43 ящики марки «Комплімент» виробництва ТзОВ «Львівська тютюнова фабрика» з акцизними марками України.

Виявлені тютюнові вироби вилучені, передані на відповідальне зберігання представникам ДФС України у Волинській області. Відібрані зразки направлені на експертизу, за результатами якої буде прийнято відповідне правове рішення.

Попередня сума оцінки сигарет складає 425 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Волині тривають спільні заходи співробітників Держприкордонслужби та взаємодіючих органів щодо протидії постачанню контрафактної тютюнової продукції на територію контрольованих прикордонних районів області з метою подальшого незаконного її переміщення через державний кордон до країн ЄС.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волонтер Показати IP 11 Вересня 2015 12:42
Це ж везли в АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus