USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Києві – вистава на підтримку луцької активістки

23 Грудня 2013 10:00
Київські студенти відзначили місяць зриву підписання угоди про асоціацію України з ЄС акцією на підтримку євроінтеграції і проти приєднання до Митного союзу.

Як повідомила "Українська правда" з посиланням на "5 канал", колона студентів пройшлася ходою від парку Шевченка до Майдану Незалежності.

Акцію почали з імпровізованої вистави, учасники якого були в масках провладних політиків.

На чолі колони учасники пронесли перевернуті портрети президента Віктора Януковича , глави МВС Віталія Захарченка, секретаря РНБО Андрія Клюєва та міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Таким чином учасники ходи висловили солідарність з луцькою активісткою Майєю Москвич, яка за аналогічний вчинок з портретом президента зазнала переслідувань.


"Київське студентство не хоче до Митного союзу. Воно хоче до ЄС. Ми не хочемо жити у поліцейській державі, ми не згодні ані з внутрішньою, ані з зовнішньою політикою влади", - заявили організатори ходи.

На завершення акції учасники ходи спалили портрети політиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
політманіяк Показати IP 23 Грудня 2013 10:10
коментар було видалено
Володимир Показати IP 23 Грудня 2013 10:48
Майя безперечно дурепа, але притягати її за це до криміналу також дурня! Прокуратури робити нічого
Андрій Показати IP 23 Грудня 2013 11:34
Така характеристика дівчини пане Володимиру,честі Вам не додає.Майя -Людина,яка має свою активну життєву позицію і мужність ,на відміну від Вас,привселюдно її висловити.Вона здатна на вчинок.І тільки за це, вона достойна поваги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus