USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луганську оголосили траур за загиблими мирними жителями

15 Липня 2014 09:50
Мер Луганська Сергій Кравченко оголосив у місті триденний траур за загиблими в результаті бойових дій мирними жителями. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Луганської міськради.

"У зв'язку з трагічними подіями мною прийнято рішення оголосити 15, 16 і 17 липня днями жалоби в Луганську", - заявив Кравченко.

За його словами, тільки за останні три дні загинули 17 мирних жителів, 73 людини отримали осколкові і вогнепальні поранення.

Так, учора терористи в черговий разобстріляли з установок «Град» житлові квартали Луганська, в резульаті чого загинули мирні жителі.

Є жертви і серед військових. В результаті нічних обстрілів біля Амвросіївки терористи із установки "Град" убили двох силовиків, ще вісім – поранені.

Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, - інформує Gazeta.ua.

"Вогонь терористами вівся дуже прицільно. Певно що бойовики мали абсолютно точну інформацію про місцерозташування позицій сил АТО біля Амвросіївки та мають коректирувальника вогню.

На жаль під час обстрілу загинули 2 українських вояки, ще 8 отримали поранення різного ступеню тяжкості", - зазначив Селезньов.

Відео й фото артобстрілу житлових районів Луганська:



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Демократические силы Показати IP 15 Липня 2014 11:01
"Демократические силы", пришедшие "законным" путем к власти по другому и не могут!!!!
кровавий диктатор ян до Демократические силы Показати IP 15 Липня 2014 11:09
кровавий диктатор янукович, и тот до такого не дошел...
надя Показати IP 15 Липня 2014 11:01
жах! не дай Бог нікому таке пережити як діточок шкода!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Боже допоможи !!!!!!!і спаси невинних мирних людей!!!!
555 Показати IP 15 Липня 2014 12:39
Сотні майданівців памятники, алеї ,звання героїв, гроші сім'ям. А цих людей ніхто і імен не згадає. Це жах. Треба закруглятись з цим всім. Ніяка політика не варта людських життів. В чому винне те дитя, що загинуло? Жах
света Показати IP 15 Липня 2014 16:25
Отец своим телом прикрыл ребенка. Ребенок из этой коляски жив. В Снежном из под завалов вытащили мальчика 4- 5 лет, он госпитализирован . Я не согласна платить такую цену за какое то соглашение о свободной торговле и кредиты МВФ. Ну, а кто ворует и отжимает бизнес Янык или Порошенко мне глубоко по барабану.Помолчу о тех солдатах ,кто не вернеться домой живыми или вернуться калеками. До чего ты докатилась Украина?
луцьк до света Показати IP 15 Липня 2014 22:21
Ти повністю права, дівчино. Я просто в шоці від всіх подій і від того, що буде далі з всіма нами. Це безробіття, холодна зима, якщо платити всі послуги, то не буде грошей на харчування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus