USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькій гімназії запровадили новий елемент шкільної форми

27 Жовтня 2015 12:56
Учні гімназії № 4 мають змогу отримати новий елемент форми – світшоти із назвою закладу.

Про це повідомляє «Район.Луцьк»

Школярів з гімназії імені Модеста Левицького завше розпізнавали за бордовими піджаками з емблемою. Тепер у гімназистів з’явилися ще й сірі светри із надписом «Гімназія №4» латинськими літерами. Ініціатива введення такого елементу форми належить колишнім учням гімназії Інні Рудик та Максиму Гриньову. Зараз вони навчаються у Польщі, звідки, розповідають, і почерпнули ідею зі світшотами.

«Ідею ми запозичили з Європи та США, адже там тема шкільної моди є доволі популярною. Ми самі були учнями цієї гімназії. Пам’ятаю, що не завжди хотіли носити бордові піджаки. Тому світшот – сірий, але з бордовим надписом. Замовляємо светри в американської фірми, у них дуже хороша якість», – поділилася Інна Рудик.

Свою ідею колишні гімназисти запропонували керівництву школи, а ті, своєю чергою, - батькам та учням.

«Ініціатива нам сподобалася, але светри не виключатимуть інший елемент форми – бордовий піджак. Взагалі це дуже зручно, адже, окрім того, що світшот можна чергувати з піджаком, це ще й вигідна річ, особливо взимку», – впевнена заступник директора з виховної роботи Ірина Дмитренко.

Ініціатори кажуть, що ідея сподобалася багатьом учням, тож уже закупили 100 светрів. Ціна світшота – 330 гривень. 50 гривень з цієї суми віддають піклувальній раді школи, яка закупить светри тим, хто хоче отримати новий елемент форми, але не має фінансової можливості.

До слова, директор гімназії теж носитиме сірий світшот, а деякі вчителі і собі не проти придбати такий елемент європейської шкільної моди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Оксана Показати IP 27 Жовтня 2015 13:09
задовбали!!!! і так гімназія купу грошей витягує... ще й ще г*мно купляти...(((
Тетяна до Оксана Показати IP 28 Жовтня 2015 18:59
Мої двоє дітей вчаться в школі число 4 , я дуже цим горда і за чотири роки навчання я не побачила здирництва про яке ви всі тут говорите.Даруйте, але у вас дуже бурхлива фантазія, до слова скажу, що в садочку набагато дорожче.
Правда Показати IP 27 Жовтня 2015 13:12
Вже не знають за що ще у тій школі бабла скосити- так вирішили що за светри треба. Одні понти.....у тих гімназіях- давай бабло і крапка.
Правда Показати IP 27 Жовтня 2015 13:14
Хороші знання дають і в простих школах - тільки без бабла і без понтів.
Гімназист Показати IP 27 Жовтня 2015 14:06
Якщо шкода 300 нещасних гривень на кофту, то мовчіть, бовдури із простих ЗОШ. П.С. В магазинах проста кофтина набагато дорожче коштує.
Сам ти бовдур до Гімназист Показати IP 27 Жовтня 2015 14:43
Проста кофтина може й більше коштує, але я в ній можу кудись вийти, а в цій тільки на фізкультуру і в ліс. Хто хоче хай купляє, а як зроблять добровільнопримусовим бізнесом, то хай сам мишковець закупляє для своєї сім'ї і підтримує бренд школи
Слухате ви ГІНМОзист до Гімназист Показати IP 27 Жовтня 2015 15:11
Це вас так у гімназії навчили, зверхності ! Та одівайте на себе по 10 светрів, лише як був пустин то будеш пусти у светрі, і будуть тебе ідентифікувати. Я би ще увів обовязкові ідентифікатори, як у худоби, ага, прямо у вуха. А окремим у язик, як пірсин. Ще би на лобі тату набивали то взагалі було би. А для подібних цьому гімнозисту дану послугу робивби обовязковою та безкоштовною!
Мама учнів з "прости до Гімназист Показати IP 27 Жовтня 2015 15:22
Воно й видно , що "гімназист"..... яка пиха, який гонор=)))) БОВДУРИ - прикиньте! - з простих ЗОШ.... ото таки довчили..........от вам і гУмназія, і толерантність, і європейські цінності...... усе цей "учень" продемонстрував ... одним реченням.... розумієте, еліта=((((((((((( тавро вам може ше на лоба ставити " НЕ БОВДУР, НЕ З ПРОСТОЇ ЗОШ" ? А щодо кофтинок - стильно, зручно і доречно.... От тільки соромно за тих, хто їх носить. ось так
Гриць Показати IP 27 Жовтня 2015 15:34
Для дітей багатих папіків, які дітей на джипах вранці висаджують біля школи, з околишніх сіл, звичайно це не гроші.......... А для звичайного пересічного українця зараз це чимала частина зарплатні, на яку треба прожити (їсти, комуналку платити, ліки купувати - це ненайнеобхідніше). А для Мишковцчя і компанії, це не зрозуміти, школа працює на багатеньких буратін, які можуть і за тисячі купувати футболки, а решта просто мусить тягнутись, щлю не бути білими воранами....... В цій школі все так, показуха ..........
??? до Гриць Показати IP 27 Жовтня 2015 22:25
Там же написали, "піклувальній раді школи, яка закупить светри тим, хто хоче отримати новий елемент форми, але не має фінансової можливості."
мама Показати IP 27 Жовтня 2015 15:48
я згідна щоб моя дитина його - світер мала . тільки без коштовно або в рахунок фонду школи.
Мама Показати IP 27 Жовтня 2015 16:53
А чому, власне кажучи, всі аж піняться зі злості? Не подобається гімназія - ніхто не змушує Вас вчити там своїх дітей. Всі роблять такий акцент на джипах, папіках і тому подібне... Складається враження, що все це - просто задіте его не реалізувавших себе людей. Стаття про светри, тому і зупинюсь на них. Сучасно і стильно, а головне зручно й тепло, що найважливіше для батьків (а аж ніяк не ціна). Обов'язково придбала б для доньки, якби були у нашій школі.
Лучанка Показати IP 27 Жовтня 2015 17:01
Я не розумію: є загально прийнята форма, яка до речі вартує не дешево на сьогодняшній день. Її вамагають, начаб то в обов'язковому порядку. По факту хто в чому хоче, в тому і ходить. Тепер почнемо вводити у кожній гімназії, чи школі ще свою уніформу, і почнемо розказувати, що це престиж навчального закладу. Шановні ГІМНАЗІСТ! Справа не у тім, що шкода 300 гривень, а у тому що немає порядку. Це перше. А друге: якого виробника щодо виготовлення цих футболок ми будемо підтримувати?
стоп Показати IP 27 Жовтня 2015 17:58
гнати його хабарника разом з жінкою
КОП до стоп Показати IP 27 Жовтня 2015 19:13
+100500!!! ОБОХ! Пихатих гниляків!!!!!!!
лучанка Показати IP 27 Жовтня 2015 19:56
Правильно зауважили..стаття про форму та елемент шкільної форми. Не треба переходити на особистості та прізвища. Це право батьків та дитини треба чи ні....та й зрештою якісна кофтина в Reserved теж недешевше. Як на мене стильно, сучасно....частина європейських відомих та американських коледжів та шкіл мають такий досвід і це не є пафос чи мажорство. Якщо дитя розумне і виховане то наявність кофтини чи піджака на це не впливає.
Галина Показати IP 27 Жовтня 2015 21:26
Шановні батьки! Уважно читайте ЗАКОН про освіту ( не укази, директиви чи інш.) Там сказано про те, що в школах державної або комунальноі власності ШКІЛЬНА форма НЕ Є ОБОВ"ЯЗКОВОЮ! А в інших - за згодою батьків! Вам же ЩОСЬ нав"язують, а ВИ - швиденько виконуєте...
Свєта Показати IP 27 Жовтня 2015 21:34
І Мишковець носитиме?)))Він ще досі займає цю посаду???????????пора звільняти це місце!!!!!!!За всю історію існування - гімназія не була таким посміховиськом і позорищем, якою стала, коли до "власті" прийшов ВІН.......не каплі поваги до колективу!!!! А КОФТАЧКІ, нехай носять дітки, які вважають що це конче необхідно))))правда, не розумію чому латинський надпис((.
Цікаво до Свєта Показати IP 27 Жовтня 2015 23:16
а до чого тут колектив?
Іра Показати IP 27 Жовтня 2015 21:52
А чому діти в джинсах? Це елемент форми також?
Прохожа випадково Показати IP 27 Жовтня 2015 23:57
Дорогі батьки! Випадково прочитала пост і Ваші коментарі.. Найбільш зацепило те, що пишуть про джипи та папіків, та чи вам не всеодно на чому приїжджають діти? Люди можуть собі це дозволити, чому ви не дивитесь на себе, для чого заздрити такою чорною завістю?) не подобаються джипи віддайте дитину в іншу школу, давно всім відомо що 1 та 4 школи у Луцьку не прості. Ви ж напевно знали на що йдете,коли віддавали дитину туди. А на рахунок кофт, дуже гарна ідея, тимпаче що це не є обов'язковим елементом, а по бажанню! Дуже стильно і по європейськи, ми ж прямуємо до Європи))) Кохані, побільше позитиву від життя, дивіться на все простіше!;()
Проходьте до Прохожа випадково Показати IP 28 Жовтня 2015 09:28
тобто не прості? Самі прості і типово забиті! Лише окремі недалекі батьки в ілюзіях, яких доять як лохів )))))
мода Показати IP 28 Жовтня 2015 10:17
Как то серенько и стремненько для гимназии. Им бы над эскизом поработать еще. А элемент не плохой сам по себе. Главное чтоб родителям не в напряг было.
як завжди) Показати IP 28 Жовтня 2015 10:38
Дорогенькі, чому такий ажіотаж навколо цієї статті? Через те, що це проявили ініціативу учні САМЕ 4 гімназії? нема що приховувати, учні там амбіційні, з далекими поглядами на майбутнє)))) А на рахунок папіків, маміків, джипів, їхні діти мають десь навчатись? заодно, дідусеві))))) допоможуть, хто чим зможе))) Р.S.Сашко людина підневольна............
Выпускник Показати IP 28 Жовтня 2015 12:11
А де імені Модеста Левицького ???!!!
Олена Показати IP 28 Жовтня 2015 14:27
Огидно читати більшість коментарів!!!до чого тут мишковець? Цю пропозицію прийняли від учнів які навчалися у тій гімназіі,дітям тепло і комфортно,і батьків це радує! А це саме головне!
лучанка Показати IP 28 Жовтня 2015 21:04
Тішить що є люди які розуміють прочитане і написане. Народ, будьте добріші і терпиміші до інших) якби моя донька ще вчилась в гімназії 4 я б їй точно придбала...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus