USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі в колишніх ФАПах облаштують житло для освітян, медиків та дітей-сиріт

24 Лютого 2021 22:52
Луцька районна рада запроваджує проєкт «Соціальне житло», який передбачає надання житла для освітян, медиків, дітей-сиріт та людей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

Про це інформують на сторінці райради у Фейсбуці.

Голова районної ради Олександр Омельчук розповів, що у Горохівському районі є сім приміщень колишніх ФАПів, які не використовуються, і саме їх комунальне підприємство «Райтеплобуд» облаштує під соціальне житло.

Реалізацію цього проєкту районна рада розпочала із підписання Меморандуму про співпрацю із Луцьким національним технічним університетом, спеціалістів якого будуть залучати для втілення соціального проєкту.
«Ми запускаємо потужний великий проєкт «Соціальне житло» і нам потрібна допомога фахівців з університету – проєктанти, психологи, науковці.

На балансі районної ради є приміщення, які не використовуються, а стоять пусткою. Саме їх ми і хочемо використати під соціальне житло для освітян, медиків, людей, які потребують або опинилися в скрутних обставинах внаслідок пожежі, дітей-сиріт», - розповів Олександр Омельчук.

Ректор ЛНТУ Ірина Вахович наголосила на важливості втілення такого соцпроєкту та запевнила, що науковці університету всіляко сприятимуть та допомагатимуть районній раді, аби найшвидше реалізувати задумане.

Проєкт «Соціальне житло» винесуть на розгляд чергової сесії Луцької районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тарас Показати IP 27 Лютого 2021 00:22
Ото ратиця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus