USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У луцькому садочку висадили алею туй

12 Жовтня 2018 23:07
Екологічна акція “Козачата підростають - про природу гідно дбають” з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва відбулася 12 жовтня у дитсадочку № 23, повідомили у луцькій мерії.

Захід відвідали заступник міського голови Костянтин Петрочук, депутати Микола Романюк та Євген Ткачук, представники відділу екології та управління освіти міської ради, батьківська громада та колектив закладу.

Для учасників та гостей акції вихованці дитячого садка підготували святковий концерт, під час якого перевтілилися у справжніх українських козаків, показали свою безмежну любов до рідної землі та повагу до національних символів та традицій.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук привітав присутніх із прийдешнім Днем захисника України та святом Покрови. “Усі ми знаємо, що Пресвята Богородиця була покровителькою українського козацтва. І сьогодні вона захищає нашу країну та захисників. Надзвичайно важливо, що у Луцьку діти змалечку виховуються у патріотичному дусі. Окрім цього, вони знають, що потрібно берегти рідну природу та прагнуть допомагати у цьому дорослим. Я дякую вихователям, керівництву дитячого садка, адже ви виховуєте нове покоління, закладаєте фундамент майбутнього”, - сказав він.

Також Костянтин Петрочук вручив Подяку міського голови вихователям ЗДО №23 Дорош Вікторії та Когут Наталії, а також Жидачівській Ірині, машиністу з ремонту та прання спецодягу та білизни ЗДО №23 за активну участь у підготовці та проведенні міської екологічної акції «Козачата підростають – гідно про природу дбають».

Завідувач ЗДО №23 Світлана Щербакова подякувала представникам міської влади за підтримку, яка, за словами батьків вихованців, є досить відчутною. Минулого року за кошти, виділені з міського бюджету, було відремонтовано дах, а цьогоріч було придбано пральну машину та холодильне устаткування.

Потому дошкільнята разом із гостями та вихователями розпочали посадку нових дерев. Загалом на території дитсадка висадили понад три десятка молодих саджанців туї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus