USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцькому замку діти-лицарі битимуться на мечах

26 Травня 2019 17:08
Перший турнір із сучасного мечового бою для дітей віком від 6 до 16 років «Доблесть віків. SOFT» відбудеться у замку Любарта 8 червня.

Це сімейно-спортивний фестиваль, орієнтований на активний відпочинок. Учасників турніру розділять на дві частини: тих, хто вже пробував себе у мечевому бої і тих, хто вперше захоче заявитися. Аби взяти участь, потрібно мати дозвіл від батьків та присутність когось з дорослих. Реєстрація на турнір триває до 5 червня включно за посиланням.

Почнеться дійство о 9 ранку та триватиме до 21 вечора. На території фестивалю можна буде втамувати голод, відпочити, а на завершення подивитися на фаєр-шоу.

У клубі «Айна Бера Луцьк», які є його організаторами, запевняють, що розваги знайдуть для себе дітки різного характеру. Адже тут буде і тематичний шатер з настільними іграми і можливість взяли участь у лицарському турнірі.

Для допитливих дітей організують екскурсії до підземелля та вежі замку. Окрім цього діятиме середньовічна костюмерна, де будуть шати для дітей і дорослих. Заплановані майстер-класи із середньовічних танців, стрільба з луку та арбалету.

Ціна вхідного квитка для дитини – 30 гривень, для дорослого – 50 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus