USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді прокоментували пошкодження лавок у парку

22 Серпня 2017 09:08
Виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт та перший заступник міського голови засудили дії людей, які пошкодили лавки у Центральному парку імені Лесі Українки.

Про це йшлося сьогодні, 22 серпня, під час оперативної наради у луцького міського голови

Своєю чергою, перший заступник міського голови Григорій Недопад, зауважив, що ці лавки були встановлені саме задля комфорту лучан.

«Перші вихідні після встановлення лавок показали, що не всі люди у нас свідомі. Не потрібно псувати лавки, адже їх встановили для людей. Ніхто їх не забере, вони стоять там для лучан», – зазначив Григорій Недопад.

Григорій Пустовіт додав, що все, що буде пошкоджено, відремонтується, оскільки в міськради немає іншого виходу. Окрім того, він звернувся до працівників департаменту муніципальної варти, аби ви звернули на це увагу.

Нагадаємо, лавки з логотипом Луцька та красивим дизайном встановили у центральному парку 9 серпня. Але вже у ніч на 19 серпня одні із них пошкодили невідомі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12 Показати IP 22 Серпня 2017 09:20
якщо зловите тих придурків - повиломуйте їм руки і пальці!!!!! мо другі хоч трохи будуть боятись... дістали...
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2017 10:17
Як показує практика, зараз до кожного нового об'єкта потрібно ставити ще й камеру і фото потім в кожному кутку, в транспорті, на телебаченні - або швидко знайдеться, або сам об стінку вдариться й прийде з повинною.
Андрій Показати IP 22 Серпня 2017 12:31
Скільки їх би не ладили дошки всеодно будуть ламатмся і без вандалів там зробили термодошку щоб не гнили але вони стають крихкими

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus