USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку безкоштовно навчають волонтерити

19 Жовтня 2015 11:04
Набір на безкоштовне навчання волонтерства оголосила ВОГО «Фундація розвитку громад».

В рамках проекту «Центр волонтерської співпраці та розвитку» заплановано проведення ряду безкоштовних навчальних тренінгів, які спрямовані на поширення практичних знань та навичок потенційних та діючих волонтерів. Учасники будуть ознайомлені із основами лідерства та управління у волонтерській діяльності, аспектами законодавчої бази, видами та можливостями залучення коштів на реалізацію ініціатив, а також дізнаються, як правильно створити та реалізувати власний проект. Крім того, у них буде чудова можливість спільно обговорити та розпочати роботу над власними ініціативами, а також стати учасником І Форуму волонтерів Волинської області.

«Чимало людей готові допомогти, мають чимало цікавих та нестандартних ідей, які зможуть перевернути цей світ та зробити його кращих. Однак чимало таких людей просто не знають, як втілити задумане у життя, їм не вистачає знань та можливостей. Тож ми хочемо виправити цю ситуацію й поділитися безцінним досвідом, який самостійно здобували», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

Подати заявку та участь у проекті можна, заповнивши форму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2015 12:29
А коли курси. В я
my_gift Показати IP 19 Жовтня 2015 12:30
Було би смішно, якби волонтерити навчали за гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus