USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку бізнесменам розкажуть, як налагодити експорт продукції до ЄС

15 Квітня 2015 21:45
Падіння внутрішньго попиту, девальвація гривні, конфлікт з Росією – усе це серйозно ускладнює ведення бізнесу. Проте, навіть у складних ситуаціях варто шукати нові

можливості. Наприклад: девальвація гривні надає поштовх розвитку українського експорту.

Саме тому Волинська Обласна Громадська Організація «ФУНДАЦІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД» та ТзОВ «Українська Софтверна Компанія» підготували для громадян семінар, під час якого, на основі міжнародного досвіду, розкажуть про організацію ефективної експортної діяльності та усі переваги виходу на європейські і міжнародні ринки.

Так, лучан та гостей міста запрошують на семінар-практикум «Експорт до ЄС: процес, філософія, можливості».

Дата проведення: 29 квітня 2015 року. Запис учасників з 9:30. Початок семінару о 10:00.

Тривалість семінару: 4 години.

Місце проведення: Луцьк, вулиця Шопена, 11. Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки,

Вартість участі в семінарі: 195.00 гривень без ПДВ, 234.00 гривні з ПДВ.

Клієнтам «Української Софтверної Компанії» надається знижка 50 %.

У процесі реєстрації учасникам семінару будуть надані звітні документи.

Запрошений доповідач: Олег Мирошніченко (Київ), бізнес-консультант, працював експертом у торговій секції Представництва Європейського Союзу в Україні (2010-2013), автор «Базового посібника з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки ЄС», викладач курсу по експорту Києво-Могилянської бізнес школи

Цей семінар для Вас, якщо:

- Ви не знаєте де і як шукати західного партнера для експорту;

- Вам бракує розуміння психології та бізнес-культури західних партнерів;

- Вам не вистачає якісних джерел інформації про регуляторне середовище та окремі ринки в Європейському Союзі;

- Ви не знаєте про довідкові служби ЄС;

- Ви зіткнулися з перешкодами при здійсненні експорту;

- Вам не вдалося довести почате до кінця через незнання європейського законодавства;

- Вам важливо розібратися в якій послідовності потрібно організувати роботу, щоб уникнути помилок та налагодити експорт.

На семінарі будуть представлені доповіді на наступні теми:

● Кроки, необхідні для виведення продукції на європейські та міжнародні ринки

Ця частина заходу допоможе у проясненні важливих питань побудови експортної стратегії та експортного плану, врахуванні корисного міжнародного досвіду для успішного експорту. Серед питань, які розглядатимуться: визначення цільових ринків, проведення дослідження ринку, підготовка товару до експорту, написання листів-пропозицій, пошук та оцінка торгових посередників і партнерів, важливі положення у посередницьких контрактах, експортне ціноутворення та умови платежів, фінансування експортних операцій, методи ведення бізнесу, вимоги до персоналу, особливості веб-сайтів націлених на експорт, участь у торгових виставках.

● Інституційна підтримка бізнесу та електронні ресурси ЄС для розвитку бізнесу.

Ця доповідь допоможе дізнаєтися про існуючі кредитні програми ЄС для українського бізнесу, можливості отримання консультаційної допомоги від українського уряду, міжнародних організацій, а також торгових представництв України й інших країн. Ви також навчитеся швидко знаходити необхідну статистику торгівлі, з’ясовувати ключові вимоги для ввезення товарів до ЄС, знаходити необхідні законодавчі акти ЄС, орієнтуватися у джерелах інформації щодо вимог до промислової та харчової продукції, працювати з базами даних інтелектуальної власності ЄС та визначати організації, умови й необхідні документи для її реєстрації, працювати з митними та податковими базами даних ЄС, а також дізнаєтеся про інформаційні джерела щодо відкриття бізнесу в ЄС, систему пошуку партнерів та просування своєї справи в Європі. Головне – Ви навчитеся знаходити правильні рішення практично будь-яких проблем, пов’язаних з торгівлею та веденням бізнесу в ЄС.

Учасники будуть забезпечені роздатковим матеріалом. Передбачено кава-брейки, спілкування в кулуарах та можливість задавати запитання.

Під час семінару буде презентована велика кількість Інтернет-ресурсів ЄС для розвитку бізнесу. З огляду на це і з метою більш ефективного засвоєння матеріалу, бажано мати з собою ноутбук/планшет (під час семінару є можливість заходити на тематичні веб-ресурси синхронно з тренером і отримувати навички роботи на них).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
МОНОПОЛІСТ Показати IP 15 Квітня 2015 23:15
ЧОМУ РОЗКАЗУЮТЬ А НЕ ЕКСПОРТУЮТЬ,АВАНТЮРИСТИ.
реклама Показати IP 16 Квітня 2015 10:03
Будуть представники митниці, котрі усі справи влагодять за благодійні внески .......
макеевчанин Показати IP 16 Квітня 2015 11:10
научат как правильно янтарь прятать в авто?
Баба Міша Показати IP 9 Грудня 2017 08:39
Вже налагодили м'ясо. Аж ціни в Україні підвищили. Европа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus