USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку будують каплицю УПЦ над тепломережею

12 Вересня 2017 15:29
Члени профільної комісії міськради з’ясовували, чи законно каплицю на вулиці Володимирській зводять над тепломережею.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 12 вересня.

Члени комісії розглянули відповідь на звернення депутата Олександра Волинця щодо будівництва каплиці на вулиці Володимирській, 104д, над тепломережею.

У відповіді йдеться про те, що наявний державний акт на право постійного користування земельною ділянкою, виданий Свято-Миколаївській релігійній громаді Волинської єпархії УПЦ, що у Луцькому районі, у селі Великий Омеляник, на підставі рішення Заборольської сільради. ДКП «Луцьктепло» погодило схему плану будівництва каплиці з парафіяльними приміщеннями при умові виконання договору та видало технічні умови на теплопостачання від котельні на вулиці Володимирській, 100. У відповіді йдеться про те, що сьогодні на обгородженому об’єкті тривають будівельні роботи над тепловою мережею в місці підключення каплиці. ДКП «Луцьктепло» здійснює нагляд за дотриманням виконання технічних умов, на їхній основі розробили проект.

Цю інформацію члени комісії вирішили взяти до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль-задпердоль Показати IP 12 Вересня 2017 17:22
Караул!!!
Ірина Показати IP 14 Вересня 2017 00:23
Щоб зрозуміти дане питання, треба їхати на об"єкт! Ці відписки НІЧОГО ПУТНЬОГО у цьому випадку не говорять. Справа в тому, що ця тепломережа, каналізація, газ, світло, - геть усе, цілий вузол - це на весь мікрорайон. До речі, впритул до районної спортивної школи. Діти цієї школи їздять на змагання. Знаєте де вони тренуються? Під вікнами людей. Саме так. Кидають списи та кулі, ганяють мяч, займаються атлетикою. Місця НЕМАЄ ЗОВСІМ! Через три кроки дорослої людини від початку церкви - знаходиться під"їзд ! Мало того, оця дорога, що між п"ятиповерхівками і церквою МП - це кордон між Заборолівською землею і Луцькою! Дорогу ремонтують за податки лучан, а їздить по ній важка техніка від церкви та від будівництва поза будинками , які відносяться до району!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus