USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У луцькому будинку дитини дітки без батьків знайшли нових друзів

23 Січня 2018 10:08
Дитяча мистецька студія «Соняшник» відвідала Волинський обласний спеціалізований будинок дитини. Окрім солодощів, луцькі школярі подарували діткам і тепло своїх сердець та домовилися про нову зустріч.

«Діти охоче долучаються до народних традицій. Але бажання колядувати для багатьох сучасних дітей пов’язане суто із заробітком коштів. Я ж пояснила дітям, що колядують і щедрують здавна, щоб возвеличити народження Ісуса, принести радість всім, хто їх слухатиме. Тому робити це слід щиро, не задумуючись про фінансову винагороду.

Як результат, ми домовились з дітками, що частину коштів вони віддадуть на подарунки тим діткам, яким пощастило набагато менше в житті - вони не мають люблячої мами й тата. Відтак, ми поїхали у будинок дитини і подарували діткам свято з колядками та смаколиками. Також подарували красиві книжечки і розвиваючі ігри», - розповіла керівник мистецької студії «Соняшник» Лариса Чубай.

Вихованцям мистецької студії так сподобалося спілкування, додає Лариса Чубай, що вони домовилися ще прийти у будинок дитини, аби погратися з дітками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громадянин 777 Показати IP 23 Січня 2018 10:21
Хоч інколи можна прочитати гарну новину...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus