USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дитину учасника АТО не прийняли в ДНЗ

20 Травня 2015 11:51
У Луцьку електронні й паперові черги у ДНЗ «живуть різним життям».

Працівники силових структур дітей влаштовують у дошкільні навчальні заклади без черг, натомість інші мешканці обласного центру мають з цим проблеми. Громадські активісти заявляють, що електронні списки - неефективні.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 20-го травня.

Зі слів громадських активістів, «списки комп’ютерні живуть окремо від списків паперових», мовляв, вся міліція, прокуратура та СБУ оминають черговість.

З цього приводу представник управління освіти пояснив, що така ситуація виникає через те, що працівники силових структур мають пільги.

Втім, громадські активісти наголосили, що пільги затверджені ще в радянських законах і стосуються тих силовиків, які переїхали з інших міст, натомість у Луцьку перевагу дають всім правоохоронцям.

Під час засідання виконкому повідомили й про те, що виникла проблема з влаштуванням у ДНЗ дитини учасника АТО, мовляв, не відмовили, але і не прийняли.

З цього приводу Луцький міський голова дав завдання підлеглим упродовж 10 днів розібратися з проблемою. А щодо черг запропонував зустрітися із громадськими організаціями та розробити спільну концепцію.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, чи можливо «обійти» електронний реєстр ДНЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
12345 Показати IP 20 Травня 2015 12:47
а шо дитина не така як всі черга для всіх,вже надоїло коли приходиш з дитиною інвалідом в поліклініку зробили ренген має бути безкоштовно(бо робили вже) ,а там кажуть вибачте дуже багато "ато",а поліклініка за шось має існувати !Тому особисто для мене вже набридло,тато побув в ато 3дня все давайте їм все безкоштовно!!!!
Аня Показати IP 20 Травня 2015 13:25
Ну там правда сказана, ці електронні черги-це пряма фікція. У мене не було проблем з влаштуванням дитини у садок по місцю проживання.Бо стала на чергу тільки,як народився синочок і через три роки пішов у садок. Але у садках робиться невідь що. І, це що він учасник АТО, то значить він повинен оминути чергу ні. Хай стає на чергу,як усі.Він нічим не кращий за нас. То значить чиясь дитина повинна не ходити в садочок,бо він був в АТО. Ні. Їм вся пільги,квартири безоплатно, комунальні також безоплатно,їздити безоплатно.Ви,що подуріли за наш рахунок хочете жити в шоколаді. Ми ніщі злидні не можемо таку армію отримувати на своїх плечах і,головне кінця краю цій війні нема.А нам хто дасть житло я плачу на армію,а сама живу в зйомній квартирі.Бійтеся Бога
ато до Аня Показати IP 20 Травня 2015 14:50
відправ чоловіка на схід в окопи, і теж буде ато!
Анонім до ато Показати IP 20 Травня 2015 15:42
А мі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus