USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть відключати аварійні ліфти

4 Січня 2017 12:59
Ліфти у будинках, де мешканці не хочуть співфінансувати їх ремонт, планують відключати, адже ті можуть бути небезпечними.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради.

Як зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Юрій Крась, у Луцьку є декілька будинків, мешканці яких не хочуть здавати гроші на ремонт аварійних ліфтів. Такі ліфти, зі слів чиновника, будуть відключати, адже користування ними є небезпечним.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ремонт ліфтів у комунальних багатоповерхівках раніше здійснювали за кошти міського бюджету, а в будинках, де створені ОСББ, – за кошти мешканців. Проте згодом, для того, аби привести усі будинки в однакові умови, вирішили фінансувати з міського бюджету 70% вартості ремонту ліфтів в усіх багатоповерхівках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мешканець Показати IP 4 Січня 2017 15:22
Хто вирішив?Можна почитати Закон і який?Ваші маразми вже просто не мають меж.
Анонім Показати IP 4 Січня 2017 15:55
а мешканцям, які не хочуть фінансувати переведення авто на ЄВРО-5, перекривати д**
Лучанин Показати IP 4 Січня 2017 21:19
Миж постійно платимо за ліфт,а ввн не працює. То куди ідуть гроші???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus