USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку «на гарячому» затримали 40-річного наркодилера

1 Жовтня 2017 12:39
40-річного лучанина, який займався збутом наркотиків, спіймали «на гарячому».

Чоловіка затримали 30 вересня після чергового збуту наркотичного засобу "бупренорфін" особу. При собі зловмисник мав гроші, здобуті від незаконного збуту наркотиків.

Про це інформують на сторінці Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області.

У подальшому під час проведення обшуків за місцем проживання фігуранта, в підсобному приміщенні, було виявлено та вилучено 17 таблеток наркотичного засобу обіг якого обмежено "бупренорфін", який зловмисник зберігав з метою подальшого збуту, психотропну речовину - амфетамін та наркотичний засіб "канабіс". А також інші предмети та речі, які є підтвердженням як фактів збуту, так і фактів вживання наркотиків.

Наркозбувачу оголошено про підозру за ст. 307 КК України та затримано в порядку ст.208 КПК України. Вилучену наркосировину направлено на дослідження в НДЕКЦ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Змішали все в купу Показати IP 1 Жовтня 2017 14:24
Згідно з класифікацією ВОЗ, конопля являється не наркотиком, а психо-активною речовиною, не плутайте поняття. Наркотична речовина серед перечисленого одна - ті самі таблетки, напівсинтетичний опіат, як підказав гугл. 2 грами амфетаміну, коробок коноплі, і два десятки таблеток - серйозна сенсація, так дєржать, рєбята))
Слава тверезості Показати IP 1 Жовтня 2017 15:23
Ганьба алкоголізму ! Сумно дивитись, бачити і чути і читати і слухати про пянки і неадекватні вчинки в стані алкоголю.... Неадекватними і агресивними і т.д. робляться українські люди після вжиття алкоголю... ...Пора закидати українцям п'янки- це точно! Допиваємося і старі і малі до білої гарячки і до свинячого стану ! Ми свині чи ми ЛЮДИ ? Ми люди чи нелюди ? Православні священники канонічні і неканонічні , Ви шановні, менше про патріархати сваріться і розказуйте, а розказуйте про ТВЕРЕЗИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ і пишіть і вчіть! Пора ПЕРЕСТАВАТИ ПИТИ АЛКОГОЛЬ І МАЛИМ І СТАРИМ !!! ( У Бога немає релігій, а всі ми, люди -Божі творіння).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus