USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку затримали молодика, який робив закладки з наркотиками по місту

8 Серпня 2019 10:27
Ввечері 7 серпня екіпаж роти тактико-оперативного реагування отримав повідомлення від пішого наряду нацгвардійців, що на проспекту Грушевського в Луцьку виявлено підозрілу особу. Про це повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

При перевірці у 20-річного хлопця виявили предмет, схожий на зброю, та пристрій для куріння наркотичних засобів зі згортком порошкоподібної речовини, схожої на наркотичну.

Затриманий громадянин повідомив патрульним, що напередодні розкладав закладки зі згортками із порошкоподібною речовиною в різних районах міста. Згодом, спільно зі слідчими, їх виявили на вулицях Гулака-Артемовського, Ківерцівській, Привокзальній та інших – загалом виявили 6 згортків. Для проведення подальших слідчих дій його доставили в міськвідділ.
Ще одного підозрілого чоловіка виявили на бульварі Дружби Народів, близько 23 години. При перевірці у нього знайшли поліетиленовий пакет з зеленою речовиною рослинного походження, попередньо, канабіс. На місце події викликано слідчо-оперативну групу та забезпечено охорону місця події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 8 Серпня 2019 11:11
Да застрелилиб при затриманні, навіщо його тепер годувати на зоні за гроші платників податків. А так нема - нема проблем, пару дітей можливо не спробує нарктики
ігор луцький до 1 Показати IP 8 Серпня 2019 13:16
А де Ваша європейська толерантність?
spec Показати IP 8 Серпня 2019 11:28
Табло в студию !!! Пусть батькі , друзья , знакомые , хресний батько , сусіди , всі хай бачать !
хохо Показати IP 8 Серпня 2019 21:24
нагодувати цим ту скотиняку
Анонім Показати IP 9 Серпня 2019 11:07
Цих закладочників та наркоманів розвелося по Луцьку! Нишпорять та риють-перекопують у пошуках наркоманського гівна. А поліція тільки руками розводить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus