USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яким Луцьк може бути без сміття

24 Червня 2014 10:16
Конкурс соціальної відеореклами «Луцьк без сміття» стартує у Луцьку. Про це інформують активісти соціального руху.

Зокрема, до участі в конкурсі запрошують всіх охочих. «Якщо ти активний, творчий, а також знімаєш, монтуєш та цікавишся відео, тоді тобі сюди!», - зазначають організатори.

Так, приз за 1 місце - новенький фотоапарат Canon EOS 1100d. Також нагороджуватимуться переможці в номінаціях: краща акторська гра та кращий монтаж. Приз глядацьких симпатій отримає робота, яка набере найбільшу кількість вподобань (Like) на каналі YouTube.

Зазначимо, основна тематика відеоробіт - "Чисто не там, де не смітять, а там де прибирають". У ролику важливо донести проблему сміття у місті, ідею збереження чистоти, негативний його вплив на здоров'я та життя людини.

«Однак ми хочемо наголосити і на тому, що ця проблема рівносильно залежить і від системи прибирання в місті, яка, на жаль, у Луцьку залишає бажати кращого: немає достатньої кількості смітників, сміттєвих баків, недосконало налагоджена інфраструктура, а також професійної системи прибирання», - додають активісти соціального руху.

Отож, фінал конкурсу відбудеться наприкінці вересня. Зареєструватися в конкурсі та подати свої відеороботи потрібно до 21 вересня.

Групи соціального руху можна знайти в соціальних мережах:

http://vk.com/socialnavideoreklamalutsk
http://vk.com/lutskclean
https://www.facebook.com/lutskclean

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 099-236-07-65 або пишіть на пошту: [email protected]

Фінал конкурсу: кінець вересня в Dj Cafe Ring


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus