USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розпочалось голосування за найкращий малюнок маленьких лучан

29 Грудня 2015 13:46
Всі охочі вже можуть проголосувати за уподобаний дитячий малюнок, який подали на конкурс «Новорічна мрія» юні луцькі таланти.

Нагадаємо, всередині грудня Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» оголосив конкурс дитячого малюнка «Новорічна мрія». До участі запрошували дітей віком від 4-х до 10-ти років. Роботи на конкурс приймалися до 25 грудня у Офісах розвитку кварталу.

Так, маленькі лучани намалювали понад 400 робіт, в яких намагались відтворити свою новорічну мрію. Фантазія дітлахів безмежна. Мріють діти про найрізноманітніше: хтось хоче нову ляльку, а хтось - миру в країні, хтось просить здоров'я для близьких, а хтось - книгу чи набір кольорових олівців.

Про це розповіли у прес-службі Фонду Ігоря Палиці.

Відсьогодні проголосувати за найкращу роботу можна на сторінках Фонду у соціальній мережі Вконтакте та Фейсбук.

Голосування триватиме до 10 січня. Таким чином визначать переможця на кожному Офісі. Далі, з 8 юних художників, кваліфіковане журі, обере того, чий малюнок буде найбарвистішим.


Фото Ксенії Букіної
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus