USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку організовують велопробіг за здоров'я

24 Липня 2017 17:42
До Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, який відзначають щороку більш ніж у ста країнах світу, 28 липня у Луцьку організовують велопробіг. Про це інформують на сайті міскради.

Цього року з урахуванням масштабних бойових дій на Сході України, що супроводжуються великою кількістю загиблих і поранених військовослужбовців та мирних жителів, проблема надзвичайно високого рівня небезпеки інфікування гепатитом набуває ще більшої актуальності.

З метою зосередження уваги на цій проблемі в місті Луцьку, 28 липня відбудеться велопробіг, участь у якому можуть взяти усі охочі.

Лучан та гостей міста закликають не бути байдужими та особисто долучитися до заходу та продемонструвати свою позицію щодо здорового способу життя.

Збір учасників об 11.20 год. 28 липня цього року на Київському майдані.

Маршрут руху: Київський майдан — Театральний майдан. Участь у заході безкоштовна.

Після завершення велопробігу на Театральному майдані відбудуться інформаційно-просвітницькі заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus